Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 3 ay bitince birden azalıyor az kalmış acık daha sıkın dişinizi 4. ay bitincede hiç kalmıyor neredeyse benimki 4.ayın içinde gaz sancımız oluyo tabi ama öyle zorluk yaşamıyoruz artık
bebekler cok fazla hareket edemediklerinden gazlarını cıkartamıyorlar
6.aydan önce gaz sorunun bitemesini bekleme
kendi kendine dönmeye başlayınca cıkartıyorlar kendileri gazlarını.
şuan için yapman gereken emzimeden sonra bebeginin bacaklarını hareket ettirmen.ayaklarından tut karnına dogru it cek.
ayaklarını sıcak tutabilirsin.hatta küçük sıcaksu torbası koyabilirsin ayagına ve karnına
sab simplex yada nurse bitkisel şuruplarını kullanabilirsin.
rezene içirebilirsin.hem uykuda yapar.kendinde içebilirsin süt yapar.bebeginede gecer gaza ii gelebilir.
çörek otu demleyip içirebilirsin
bide sen üşütmiyeceksin ve yediklerine dikkat edeceksin cnm
Allah kolaylık versin.cidden zor bu dönemler.
çok teşekkürler verdiğin bilgiler için nurse hurveys aldım hiç bir işe yaramadı metsilde fayda etmedirezenede arada içioruz ama gerçekten çok zor günler çok bunaldım
kızlar bebeğim tam 2.5 aylık 1.5 aydır hergün saat 6 da kalkıyor 2saat sancıdan kıvranıyor inanın artık onun kıvranmalarına dayanamıyorum ne zaman bitecek benim gibi bu durumu yaşayan varmı? offf moralim çok bozuluyor ya
canım bende aynı durumdayım hatta daha beteri. benim kızım şuan 3 buçuk aylık ve 1 aylıkken başladı koliği acile kaldırdık o dereceydi ve doktor normalden çok fazla gazlı bi bebek dedi kolik olduğunu söyledi. ne yapabiliirm dediğimde aslında yapıcak çok şey yok sıcak su torbası yapabilirsin beline ayaklarına ve karnına dedi, karnına zinco nun gaz sancısı için karın masajı için ayrı bi yağı var onu aldırdı onunla ayaklarına ve karnına devamlı masaj yapıcaksın dedi zinconun damlasını verdi günde 3 kere 5 damla ama hiçbirisi işe yaramadı benim kızımda. ve bi gram azalma yok bende çıldırmış vaziyetteyim hiç uyku uyumuyorum uyku ne unuttum bile gündüzleri rahatlıyo bikaç saat uyana uyanada olsa uyuyo tabi bende gündüz uyuyamıyorum o ayrı. bide doktor salla demişti sallayınca karındaki gaz molekülleri parçalanıyomuş en azından uyumasa bile ağlaması kesilir dedi beşik aldım şimdi sabahtan akşama kadar sallıyorum bu şekilde gazını rahat çıkartıyo eskiye nazaran rahatlıyo. doktora nezaman geçer dediğimde 3 aydada geçebilir 4 aydada 5 aydada 6 dada deddi yani nezaman geçiceği belli değil. bu gidişle 6 ay sürer benimki heralde çünkü hiç azalma olmadı. allah kolik bebek annelerine kolaylık versin ve sabır versin gerçektende
canım dahada sıkıldı şimdi demek okadar uzunda sürebiliyor ben 15 gün sonra 3 aylık olunca geçer diye düşünüyordum önceden kolik mi vardı diyorum millete soruyorum hiç kimse bilmiyor.
kızlar bebeğim tam 2.5 aylık 1.5 aydır hergün saat 6 da kalkıyor 2saat sancıdan kıvranıyor inanın artık onun kıvranmalarına dayanamıyorum ne zaman bitecek benim gibi bu durumu yaşayan varmı? offf moralim çok bozuluyor ya
sorma canim ne cektim bende su kolikten:1no2:
benimki 2 satte bir uyanyordu bazen 12 saat uyumuyordu ve uyanikken surekli hic susmadan agliyordu:1no2:
cok sukur 3 aylik oldu bebegim ve gecti ara ara oluyor ama cookk nadir:Saruboceq: cok sukur kurtuldim kabus gibiydi ilk 3 ay:çok üzgünüm:
ceylan cım bnm de aynı sorunum var.ayse arkadasımız doğru söyluyo. karnına ılık havlu koyuyorum.ve zinco dıye bitkisel damla kullanmaya basladım baya faydası oluyor. bnmde 2,5 aylık bebeğim.hepimize Allah sbaır versın.zor gunler gecıcek inş...
şu anda ben aynı durumdayım kızım 3,5 aylık sürekli sancısı var uykusuzcanım bende aynı durumdayım hatta daha beteri. benim kızım şuan 3 buçuk aylık ve 1 aylıkken başladı koliği acile kaldırdık o dereceydi ve doktor normalden çok fazla gazlı bi bebek dedi kolik olduğunu söyledi. ne yapabiliirm dediğimde aslında yapıcak çok şey yok sıcak su torbası yapabilirsin beline ayaklarına ve karnına dedi, karnına zinco nun gaz sancısı için karın masajı için ayrı bi yağı var onu aldırdı onunla ayaklarına ve karnına devamlı masaj yapıcaksın dedi zinconun damlasını verdi günde 3 kere 5 damla ama hiçbirisi işe yaramadı benim kızımda. ve bi gram azalma yok bende çıldırmış vaziyetteyim hiç uyku uyumuyorum uyku ne unuttum bile gündüzleri rahatlıyo bikaç saat uyana uyanada olsa uyuyo tabi bende gündüz uyuyamıyorum o ayrı. bide doktor salla demişti sallayınca karındaki gaz molekülleri parçalanıyomuş en azından uyumasa bile ağlaması kesilir dedi beşik aldım şimdi sabahtan akşama kadar sallıyorum bu şekilde gazını rahat çıkartıyo eskiye nazaran rahatlıyo. doktora nezaman geçer dediğimde 3 aydada geçebilir 4 aydada 5 aydada 6 dada deddi yani nezaman geçiceği belli değil. bu gidişle 6 ay sürer benimki heralde çünkü hiç azalma olmadı. allah kolik bebek annelerine kolaylık versin ve sabır versin gerçektende
canım bende aynı durumdayım hatta daha beteri. benim kızım şuan 3 buçuk aylık ve 1 aylıkken başladı koliği acile kaldırdık o dereceydi ve doktor normalden çok fazla gazlı bi bebek dedi kolik olduğunu söyledi. ne yapabiliirm dediğimde aslında yapıcak çok şey yok sıcak su torbası yapabilirsin beline ayaklarına ve karnına dedi, karnına zinco nun gaz sancısı için karın masajı için ayrı bi yağı var onu aldırdı onunla ayaklarına ve karnına devamlı masaj yapıcaksın dedi zinconun damlasını verdi günde 3 kere 5 damla ama hiçbirisi işe yaramadı benim kızımda. ve bi gram azalma yok bende çıldırmış vaziyetteyim hiç uyku uyumuyorum uyku ne unuttum bile gündüzleri rahatlıyo bikaç saat uyana uyanada olsa uyuyo tabi bende gündüz uyuyamıyorum o ayrı. bide doktor salla demişti sallayınca karındaki gaz molekülleri parçalanıyomuş en azından uyumasa bile ağlaması kesilir dedi beşik aldım şimdi sabahtan akşama kadar sallıyorum bu şekilde gazını rahat çıkartıyo eskiye nazaran rahatlıyo. doktora nezaman geçer dediğimde 3 aydada geçebilir 4 aydada 5 aydada 6 dada deddi yani nezaman geçiceği belli değil. bu gidişle 6 ay sürer benimki heralde çünkü hiç azalma olmadı. allah kolik bebek annelerine kolaylık versin ve sabır versin gerçektende
canım benim bende kolik sancısını kızım 2 haftalıkken yaşamaya başladım hergün biogaia verdim yaklaşık 4-5 aylıkken bu damlayı kestim ve artık geçmişti sancıları. kolik günleri hatırladım da akşam 5-6 gibi başlardı gece 11 e kadar kuşlar gibi çığlık atardı kuzum. şimdi 9 aylığız her evrede farklı sorunlar olabiliyor ALLAHIMbaşka sıkıntı vermesin kuzulara . sizin bu evrede geçer inş. güzel zamanlarını görün evladınızınşu anda ben aynı durumdayım kızım 3,5 aylık sürekli sancısı var uykusuz
aynen benim şu anki durumumu anlatmışsınız. kızım 3.5 aylık o kadar gazlı ki sürekli sancısı var. çok uykusuz ve yorgunum. merak ettim sizinki ne zaman azalmaya başladı ve tamamen geçti?