Çocuk Hastalıkları Kolik sorunu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
valla sorma canım ya. napıcaz biz...bende şu üç ay bitsin diye bekliyodum ama doktor öyle dedi. her kafadan bi ses çıkıyor desek yeridir...

valla sorma canım ya. napıcaz biz...bende şu üç ay bitsin diye bekliyodum ama doktor öyle dedi. her kafadan bi ses çıkıyor desek yeridir...

evet canım gerçekten haklısın herkes farklı birşey söylüyor
galiba ne denersek deneyelim hiç biri kesin sonuç vermiyecek,
arkadaşım ayaklarının altına acı elma yağı sürmemi önerdi bakalım onuda deniyeceğim işe yarıyacakmı umarım biraz olsun faydasını görürüm..

Bu arada canım senin bebeğinin kaçta başlıyor ağlamaya ve kaça kadar sürüyor.
Bizimkisi kurulu saat gibi her akşam 8 de başlayıp 12 kadar hiç susmuyor :(((

bizimkide 7 gibi başlıyor 10kadar sürüyor sonrasında zaten okadar çok yoruluyorki uyuyor. gecede en az 3-4 kez uyanıyor. en zoruda bazen uyanınca gece uykuya dalamıyor tekrar. ben sadece anne sütü veriyorum başka bişey vermiyorum daha. ya sen? canım mart annelerine gelsene. sorunlarımızı paylaşalım bölümüne...

bizimkide 7 gibi başlıyor 10kadar sürüyor sonrasında zaten okadar çok yoruluyorki uyuyor. gecede en az 3-4 kez uyanıyor. en zoruda bazen uyanınca gece uykuya dalamıyor tekrar. ben sadece anne sütü veriyorum başka bişey vermiyorum daha. ya sen? canım mart annelerine gelsene. sorunlarımızı paylaşalım bölümüne...

bizimkiside 12 den 4 kadar uyuyor ama daha sonra tam olarak dalamıyor.
Bende sadece anne sütü veriyorum, şimdilik sütüm yetiyor inş. 6. aya kadar emziririm
canım mart anneleri bölümünüde takip ediyorum..

sevgili anneler ben bir anne olarak çok çaresizim 7 şubatta doğum yaptım oğlum 3 ayına yaklaştı. akşam 8 den sonra benim sıkıntım başlıyor. emmek istiyor ağlıyor uyumak istiyor ağlıyor 10 yada 15 dakka uyuyor ağlayarak uyanıyor önceden 11 gibi uyurdu şimdi gece yarısı 1 oluyor uyanık ağlıyor ne yapıcam bilemiyorum. dolaştırıyorum müzik dinletiyorum hepsi geçici çözüm oluyor yine aynı. acaba sütüm mü az diyorum çünkü gündüz emdiği gibi emmiyor memeyle kavga ediyor sanki. bugün mama alıp deniyicem doymuyordur diye. fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. artık eşim kolik lafından nefret etti. çok yoruluyorum çaresizim. oğluma kızıyorum sonrada çok üzülüyorum........

Canım arkadaşım senin bu sıkıntını birçok anne yaşıyor ben de dahil . benim oğlum 45 günlük , gündüz uykularında sarsılma oldu iki günde bir öğlenleri uyuyor yani birgün uyanık birgün uyuyor.. gece yatma saati iyice gerilere kaydı.. yanlız bebeğin bu aylarda ağlamasında ki en büyük sebep bence gaz problemi.. Erik - badem - yeşil kayısılar çıktı , bunları aman sakın yeme müthiş gaz yapıyor bebeğe geçiyor ben tabak tabak yedim bilmeden günlerce sıkıntısını çektim .. ayaklarını da üşütme .. Vallahi kalın bluz la geziyorum evde ayaklarımda kalın çoraplar patikler , herşey oğlum için :)))

Back
X