• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollar

Ellerini kafanın arkasına koyup aç kapat uzun süredir yapıyorum bu hareketi kollarımı tamamen sıkılaştırdı ve pazı yaptı.

Üst kolun sıkılaşması için hafif ağırlıkla çalışmak dışında başka önerisi olan var mı ?

üniversiteye başlamadan iyice toparlanayım diyorsun yani :1:
Ellerini kafanın arkasına koyup aç kapat uzun süredir yapıyorum bu hareketi kollarımı tamamen sıkılaştırdı ve pazı yaptı.

tam anlamadım ben nasıl oluyo bu

İki kolunuzu ensenize koyun ve o şekilde öne doğru açıp kapayın hareket bu
Ben leslie yaparken inanılmaz faydası oldu kollarıma çok güzel kol hareketleri var. Acayip incelmişti toparlanmıştı kollarım

kesinlikle pilates tavsiye ediyorum bana inanılmaz yaramıştı her yerim sımsıkı olmuştu resmen... şuan tatildeyim dönünce tekrar başlıcam inşallah ben o kadar sıkılaştıran bir spor daha görmedim imkanın varsa yap bence...

kesinlikle pilates tavsiye ediyorum bana inanılmaz yaramıştı her yerim sımsıkı olmuştu resmen... şuan tatildeyim dönünce tekrar başlıcam inşallah ben o kadar sıkılaştıran bir spor daha görmedim imkanın varsa yap bence...

Önerebileceğiniz video var mı hareketleri bilmem açısından?

Back
X