kolları aldıktan sonra ...

bambambamm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
50
0
16
Antalya
kızlar bende uzun zamandır kollarımı almak istiyorum çünkü gerçekten göze batıyor hiç hoş bi görüntü olmuyor. bi türlü almaya cesaret edemedim. haftaya üniversiteye baslıyorum fakat çarşamba günü gidicem. bugün kollarımı alsam çarşambaya kadar kızarıklık falan kalır mı sırf buna güvenemediğim için alamıyorum suan. jiletle alıp çarşamba ağda mı yapsam ne yapsam bilemedim bi akıl verseniz :/

Kollarını mı bence kesinlikle jilet sürme :/

peki bugün ağda ile alsam çarşambaya kızarıklık falan kalır mı sence

bende kollarımı alıyorum jilet kesinlikle sürme derim bügün yaparsan çarşambaya kadar geçer ben akşam yapıyorum sabaha kadar bişey kalmıyo ama dikkt et aldıktan sonra bi kaç saat su degdırme sakın güneşede çıkma agdadan sonra sürülen yağlar var onu unutma aldıktan bi kaç dakıka sonra az mıktarda kollarına sür bırak ertesi gününe bişey kalmaz canım

peki bugün ağda ile alsam çarşambaya kızarıklık falan kalır mı sence

Tam kesin olarak hiç bir şey olmaz diyemem ama önemli bir cilt sorunun yoksa bence olmaz ki benim cildim hassastır mesela bugün yaptım bende çook güzel oldu valla ayıptır söylemesi kesinlikle tavsiye ediyorum ve yaptığımda biraz kızardı yağlı bir mendilleri varya ondan hemen sürdüm onu sürmeyi unutma sakın çok iyi geliyor bence yani şuan hiç kızarıklık filan yok ve benim acı eşiğim çok düşüktür canım hep çok acır inan o kadar çok acımadı ama bence yapabilecek biri varsa başkası yapsın daha iyi oluyor 15 dk yarım saate hopp bitti

canım kızarıklık kişiden kişiye değişiyo
herkesin cildi farklı olduğu için denemeden bilemezsin ama benim bir gün kalıyo mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…