Lazer Epilasyon Kollarıma lazer

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
IMG_7366.webp
IMG_7367.webp
Merhaba kızlar,
Benim tüm vücudum lazerli çok şükür, ama zamanında kollarıma lazer uygulatmadım, kendim de hiç almadım, çok rahatsız etmiyordu, ama bir süredir epey rahatsız etmeye başladı. Etrafıma bakıyorum kolları kıllı tüylü bir ben kaldım. Eşim de gerek yok aldırma diyor.
Geçen lazercime gittim sordum, bu tüyleri cihaz almaz hiç, çok uğraşırsın hiç zorlama dedi.
Hamilelik bitince aldırmayı düşünüyorum.
Sizce çok mu kötü duruyor?

Eki Görüntüle 2036727 Eki Görüntüle 2036728 Merhaba kızlar,
Benim tüm vücudum lazerli çok şükür, ama zamanında kollarıma lazer uygulatmadım, kendim de hiç almadım, çok rahatsız etmiyordu, ama bir süredir epey rahatsız etmeye başladı. Etrafıma bakıyorum kolları kıllı tüylü bir ben kaldım. Eşim de gerek yok aldırma diyor.
Geçen lazercime gittim sordum, bu tüyleri cihaz almaz hiç, çok uğraşırsın hiç zorlama dedi.
Ben sir agdayla aliyorum. 2 senedir. Daha once niye almamisim ki diye kendime kiziyorum Tuysuzken taktiginiz taki bile cok guzel duruyor.

Ben sir agdayla aliyorum. 2 senedir. Daha once niye almamisim ki diye kendime kiziyorum Tuysuzken taktiginiz taki bile cok guzel duruyor.

Peki sir ağdayla aldıktan sonra çıkması ne kadar sürüyor, çıkarken kötü duruyor mu? Ben şimdi cumartesi sir ağdayla aldırsam sonra 2 hafta tatilde olcam, nasıl olur acaba?

Eki Görüntüle 2036727 Eki Görüntüle 2036728 Merhaba kızlar,
Çok ince tüylerin lazer olmaz ağdayla al rahat olur benimkiler siyah ve sertti yaptırdım sonuçlarını da aldım ağda rahat oluyo şekersiz kullanmanı öneririm

Back
X