Kolomenle Ne Zaman Hamile Kaldınız?..

ece_hatun1

15.09.2018 🤵👰
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
263
83
98
Merhaba arkadaşlar... Ben 5 ay önce kürtaj oldum.. Adetim düzensizleşti ayda 3 kere adet olduğum da oluyordu.. Doktora gittim korunmadığım halde hamile kalamıyorum dedim.. Doktor muayene etti ve yumurta tembelliği olduğunu söyledi... 3 kere ayrı ayrı gün muayene etmesine rahmen bir değişiklik yoktu yumurtalarda.. En son gittikten sonra klomen e başlamam gerektiğini söyledi... Ve bu 3 gündür kullanıyorum.. 1 hafta sonra çarşamba günü hastaneye gitmem lazım.. Gidip baktıracağım.. Bir de dokturum küçük küçük yumurtalar var ama büyümüyor çatlamıyor dedi.. Kullanan arkadaşlara soruyorum acaba ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba?.. Bir de bu küçük küçük yumurtalar çoğul gebeliğe yatkınlık anlamına mı geliyor?..

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.. 🌹

Küçük yumurtalar catlamiyorsa zaten onlar tutmaz canım. Genetikte çoğul gebeliğin varsa ya da ilaçla çok yumurtan oluşup sonra hepsi catlarsa çoğul gebelik olur.
Ben klomen kullandığım ilk ya hamile kaldım. Aslinda yumurtamda çok buyumemisti ama kendiliğinden çatladı ve tuttu çok şükür.

Küçük yumurtalar catlamiyorsa zaten onlar tutmaz canım. Genetikte çoğul gebeliğin varsa ya da ilaçla çok yumurtan oluşup sonra hepsi catlarsa çoğul gebelik olur.
Ben klomen kullandığım ilk ya hamile kaldım. Aslinda yumurtamda çok buyumemisti ama kendiliğinden çatladı ve tuttu çok şükür.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.. Çok istiyorum ama öyle kafaya takacak kadar değil.. İnşALLAH bende ilk ayımda sağlıklı ve hayırlıysa hamile kalırım ve isteyen herkezde de.. İnşALLAH bana da iğneye gerek kalmazda çatlar yumurtalarımm...

Cevabınız için çok teşekkür ederim.. Çok istiyorum ama öyle kafaya takacak kadar değil.. İnşALLAH bende ilk ayımda sağlıklı ve hayırlıysa hamile kalırım ve isteyen herkezde de.. İnşALLAH bana da iğneye gerek kalmazda çatlar yumurtalarımm...
İnşallah canım beklemek yorucu oluyor..

İnşallah canım beklemek yorucu oluyor..

Aynen öyle gerçekten.. Ben birde size Birşey sormak istiyorum... Bu ilacı kullandığınız süre içinde ilişki olması lazım mı bir de sadece doktorun verdiği zaman mı olması lazım.. İlk defa kullandığım için bilmiyorum kusuruma bakmayın..

Aynen öyle gerçekten.. Ben birde size Birşey sormak istiyorum... Bu ilacı kullandığınız süre içinde ilişki olması lazım mı bir de sadece doktorun verdiği zaman mı olması lazım.. İlk defa kullandığım için bilmiyorum kusuruma bakmayın..
Kusur olur mu canım bu şekilde ogrenicez birbirimizden.
Ben 9 ay boyu ugrasmistim doktor ilaca basliyacaz diyince şansı arttırmak için (ilk adet söktürücü verdi) adetin bitiminden itibaren hep 2gune bir ilişki yaşadım yaklaşık 25 gün falan sanırım daha fazla da olabilir..

Kusur olur mu canım bu şekilde ogrenicez birbirimizden.
Ben 9 ay boyu ugrasmistim doktor ilaca basliyacaz diyince şansı arttırmak için (ilk adet söktürücü verdi) adetin bitiminden itibaren hep 2gune bir ilişki yaşadım yaklaşık 25 gün falan sanırım daha fazla da olabilir..

Anladım çok teşekkür ederim bilginiz için çok yardımcı oldunuz.. ❤️🌹

Back
X