Çocuk Hastalıkları Kolon tetkiti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.279
548
29
Iyı aksamlar.
Canım cok sıkkın. Ben bebeğimi hastaneye götürdüm. Cerraha "bebegım kendı kendıne kakasını yapmıyo 3 gun boyunca genelde bizim mudahalemizle yapıyor dedım. Dr parmağını yavrumun makatına yerleştirdi. Yumusak dedi dışkısı. Bende ben fitil katınca tas gıbı dedım ben makatıni tas gıbı olduğunu kast etmiştim sanirim kakası anladı .Bana legene su koyup içine batıkon döküp oturtacami makatina hıc dokunmayın dedı .öylede yaptık .Bebegim biz dokunmayınca kendisi yapıyo kakasını simdi .Hata bzim cocuk 2 gun yapmasa hemen kakasını cıkartırıyoduk kendı yapmasına musade etmiyoduk kabiz düşüncesiyle .Dr kolon tetkıtı istedi ama ben yaptırtmak istemiyorum. Dr bebegıme parmağıyla kontrol ettiğinde bile aglamktan morardı kaldıki kolon tetkıtı nasıl yaptırım bebeğime dogrumu yapıyorum içim içimi yiyor bebegim kakasını yapıyo suan .

Bebeğimiz kaç aylık yalnizca anne sütü alan bebeklerin 1 haftaya kadar kaka yapmamasi normal dış müdaheleye gerek yoktur. Kolon tetkiki denilen kolonoskopi mi acaba eger oyleyse bence başka bir doktora görünmemişse fayda var tabi başka rahatsızlıkları yoksa

Sadece anne sutu alıyo cocuk dr gösterdiğinde fitil verdi kabız olursa kullanım dıye

Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar kaka yapmaması normal müdahale edersen bagırsakları tembelleşir, makat çatlağı olur müdahale etme izle sadece

Sadece anne sutu alıyo cocuk dr gösterdiğinde fitil verdi kabız olursa kullanım dıye
Benim bebeğinde 6 aylık her konuda bilgi sahibi olabiliyor insan haliyle:)doktorumuz bize bu şekilde bilgi vermişti benimkide sadece anne sütü alıyor bizim bir problemimiz yok ama doktorumuz her defasında olabiliteleri anlatır bize.. doktor değiştirin derim ben kolonoskopiyse kastınız sakın derim çok ama çok zor tetkiktir kendimden biliyorum

Evt o sanırm asla yaptırmam asla

Evt o sanırm asla yaptırmam asla
Benim bebeğimde 4 aylık bizim de kaka problemimiz vardı doktor müdahale etme desede ben 5 .gün zeytinyağı sürerdim karnına ılık bez koyardım yapardı sonra arkadaşıma doktor iki damla zeytinyağı içir dedi her beslenmeye zamanla öyle düzene girdi ve ben zeytinyağını vermemeye başladım artık kendi yapıyor bazen iki güne bir çoğu zaman hergün yapıyor

Zmanla tam düzelir diosun dımı

Canım benim yegenimde öyleydi doktora goturduklerinde makati cok dar demişti ve hergün serçe parmaginiza krem surup alıştırma yapin demişti tabi asla böyle bişey yapmadik doktordan çok sinir olmuş bir vaziyette çıktık küçük bebegin makatina parmak sokmuştu ve hastane inledi yegenimin sesinden
Eğer anne sutu aliyosa sen yediklerine biraz dikkat etsen genelde bebeklerin çoğunda böyle bir durum oluyo
Başka bir doktora daha gotur derim

Çocuk kakasıni yapmadıği için ağlamıyor, huysuzlanmıyorsa hiç doktora göturmeye gerek yok.
Doktorlar 10 güne kadar normal diyor sadece anne sütü alanlar için, bizimki 13 günde yapıyordu, zamanla düzene girecek.

Cnm doğumdan beri ağzımı sürmedim fasulye nohut .BN mudahale etmesem bnm bebegımde yapar eminim .Benım bebkte oyle olmustu aglamktan aklum çıktı

Çok sinir edici bir durum malesef ama arkadaşların dediği gibi zeytin yağını dene çok faydası var bizde onla çareyi bulduk su an yeğenim 1.5 yaşında normale döndü
Hiç kafana takma düzelir allahin izniyle

Karpuzum istanbul anadolu yakasında isen çok iyi bir çocuk Dr. var burda unutmaz polikliniği Ertuğrul bey
Hem sen ne yapmışsın böyle kk daş yaa benim kızım 2 yaşında neredeyse 6ay çekti bu sıkıntıyı biz bu kadar zorlamadik bir kez 19 gün çıkmadı çok korkmustum bağırsakları yirtilicak catliycak zehirlençek v.s neler geldi aklima 3 kez lavman yapmışlardı zorla boşalttı yavrum Ayy o günler
Ama geçti şükür korkma gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…