- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bikacgun daha kontrol edicem olmasa baska drBaşka doktora götürseniz belki farklı öneride bulunur, ben de yaptırmak istemezdim doğrusu
4.bucuk aylık canımKarpuzcum ne kadarlık oldu senin bebeğin
Sadece anne sutu alıyo cocuk dr gösterdiğinde fitil verdi kabız olursa kullanım dıyeBebeğimiz kaç aylık yalnizca anne sütü alan bebeklerin 1 haftaya kadar kaka yapmamasi normal dış müdaheleye gerek yoktur. Kolon tetkiki denilen kolonoskopi mi acaba eger oyleyse bence başka bir doktora görünmemişse fayda var tabi başka rahatsızlıkları yoksa
Aymn cnm ya hep bnm bu pimpirıklıgım yuzundenSadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar kaka yapmaması normal müdahale edersen bagırsakları tembelleşir, makat çatlağı olur müdahale etme izle sadece
Benim bebeğinde 6 aylık her konuda bilgi sahibi olabiliyor insan haliyle:)doktorumuz bize bu şekilde bilgi vermişti benimkide sadece anne sütü alıyor bizim bir problemimiz yok ama doktorumuz her defasında olabiliteleri anlatır bize.. doktor değiştirin derim ben kolonoskopiyse kastınız sakın derim çok ama çok zor tetkiktir kendimden biliyorumSadece anne sutu alıyo cocuk dr gösterdiğinde fitil verdi kabız olursa kullanım dıye
Evt o sanırm asla yaptırmam aslaBenim bebeğinde 6 aylık her konuda bilgi sahibi olabiliyor insan haliyle:)doktorumuz bize bu şekilde bilgi vermişti benimkide sadece anne sütü alıyor bizim bir problemimiz yok ama doktorumuz her defasında olabiliteleri anlatır bize.. doktor değiştirin derim ben kolonoskopiyse kastınız sakın derim çok ama çok zor tetkiktir kendimden biliyorum
Benim bebeğimde 4 aylık bizim de kaka problemimiz vardı doktor müdahale etme desede ben 5 .gün zeytinyağı sürerdim karnına ılık bez koyardım yapardı sonra arkadaşıma doktor iki damla zeytinyağı içir dedi her beslenmeye zamanla öyle düzene girdi ve ben zeytinyağını vermemeye başladım artık kendi yapıyor bazen iki güne bir çoğu zaman hergün yapıyorEvt o sanırm asla yaptırmam asla
Zmanla tam düzelir diosun dımıBenim bebeğimde 4 aylık bizim de kaka problemimiz vardı doktor müdahale etme desede ben 5 .gün zeytinyağı sürerdim karnına ılık bez koyardım yapardı sonra arkadaşıma doktor iki damla zeytinyağı içir dedi her beslenmeye zamanla öyle düzene girdi ve ben zeytinyağını vermemeye başladım artık kendi yapıyor bazen iki güne bir çoğu zaman hergün yapıyor
Cnm doğumdan beri ağzımı sürmedim fasulye nohut .BN mudahale etmesem bnm bebegımde yapar eminim .Benım bebkte oyle olmustu aglamktan aklum çıktıCanım benim yegenimde öyleydi doktora goturduklerinde makati cok dar demişti ve hergün serçe parmaginiza krem surup alıştırma yapin demişti tabi asla böyle bişey yapmadik doktordan çok sinir olmuş bir vaziyette çıktık küçük bebegin makatina parmak sokmuştu ve hastane inledi yegenimin sesinden
Eğer anne sutu aliyosa sen yediklerine biraz dikkat etsen genelde bebeklerin çoğunda böyle bir durum oluyo
Başka bir doktora daha gotur derim
Sadece anne sutu alıyo inşallah biran once düzene gırerÇocuk kakasıni yapmadıği için ağlamıyor, huysuzlanmıyorsa hiç doktora göturmeye gerek yok.
Doktorlar 10 güne kadar normal diyor sadece anne sütü alanlar için, bizimki 13 günde yapıyordu, zamanla düzene girecek.
İnşallah cnm cok saolÇok sinir edici bir durum malesef ama arkadaşların dediği gibi zeytin yağını dene çok faydası var bizde onla çareyi bulduk su an yeğenim 1.5 yaşında normale döndü
Hiç kafana takma düzelir allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?