koltuğumun üzerine toz sürme döküldü

bicogogo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
406
3
46
Bursa
kızlar merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim,umarım doğru yerdeyimdir
sabah koltuğumun üzerine toz sürme döküldü
önce süpürgeyle çektim kalanı deterjanlı ılık suyla sildim ama çok kötü oldu oldu geçmedi siyah siyah koltuğumun üzerinde kaldı :5:
acaba onu neyle çıkartabilirim p.tesi temizlikçi gelecek ama o güne kadar öyle durmasını istemiyorum
şu an bile aklım evde gidip bir an önce o lekeyi temizlemek istiyorum :47:

Son düzenleme:
Islak mendili bi dene canım çıkmayan çoğu lekeyi çıkarıyor benim evim tamamen beyaz renklerde benim tek yardımcım...Islak mendille sildikten sonra durulamayı unutma...

ıslak mendille çıkacak gibi değil leke ama denerim eve gidince
internetten kumaş lekeleriyle ilgili şeyler okudum ama
toz sürmeye benzer bir leke bulamadım nasıl geçecek o leke :5:

kızlar merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim,umarım doğru yerdeyimdir
sabah koltuğumun üzerine toz sürme döküldü
önce süpürgeyle çektim kalanı deterjanlı ılık suyla sildim ama çok kötü oldu oldu geçmedi siyah siyah koltuğumun üzerinde kaldı :5:
acaba onu neyle çıkartabilirim p.tesi temizlikçi gelecek ama o güne kadar öyle durmasını istemiyorum
şu an bile aklım evde gidip bir an önce o lekeyi temizlemek istiyorum :47:

Renkliler için domestos var çıkmazsa onu denersin. Bnmde halıma kahve dökülmüştü bi tek o çıkarttı.

geçmiş olsun cnm kosla var 9,90 na satılan döşemeler için fıs fıs kosla. ondan alırsan önce ondan sık bir müddet bekle 4-5 dk. sonra iyice ovala oryaı. sonrada varsa halı yıkama makinanla çektir. yoksa elektrik süpürgesinin borusuyla çektir. hemen bir günde çıkmaz sonuçta kömür tozu gibi birşey . sen bu dediğimi 2-3 kez tekrarla çıkacaktır inşallah. kolay gelsin.

aspirin diye bi sprey var canım o çıkartır. ya da yağ çözücü var marketlerde ikiside var onlar çok etkili

pöfffffffff lanet bısey o yaaa bizim kanepelerin leke çizelgesi var oradakı en kötu leke motor yagı onun çıkartma önerılerını yazıcam ıstersenız uygular denersınız
1 Bir çay kaşıgı beyaz yada renksiz bulaşık deterjanı nı bır bardak ılık suya karıştırıp uygulayın
2 bir çorba kaşıgı amonyagı yarım bardak suyla karıstırın uygulayın
3Bir ölçü sirkeyi iki ölçü suyla karıştırın uygulayın
4 ağartıcı etkisi olmayan leke sökücü 1:1 oranında suyla karıştırın ve lekenın üzerine uygulayın suyla durulayın
5 kuru temizlemecinize başvurunuz tavsiye dogrultusundan kuru temizleciden elde edeceğiniz kuru temizleme maddesi benzol ve türlerini kullanın işlem sırasında sigara ve ateşten uuzak tutun yeterli havalandırmayı sağlayın
mürekkep lekesinede şunlar yazıyor
1 az miktarda alkolü murekkep lekesinin üzerine dökün ve silin leke çıkana kadar devam edin

uygulamak sıze sakmıs

teşekkür ederim kızlar
akşam eve gidince önce domestosu ardından asprini deneyeceğim
çıkmazsa hande'nin yazdığı metotlara başvuracağım sirkeli su ya da amonyaklı su olabilir
sonucu yazarım size
umarım çıkar iş çıkışı eve gidince temizleyeceğim hemen

kosla (vanish) halı (makina için olanı değil elde olanı)

bembeyaz canımın içi koltuğuma kara bir leke süren hain mürekkepli kalemin izini söktü attı..

sürme, mürekkep lekesinin yanında çok masum kalır, onu da çıkaracaktır :)

Son düzenleme:
kosla (vanish) halı (makina için olanı değil elde olanı)

bembeyaz canımın içi koltuğuma kara bir leke süren hain mürekkepli kalemin izini söktü attı..

sürme, mürekkep lekesinin yanında çok masum kalır, onu da çıkaracaktır :)

sabah evden çıkarken o kadar üzülmüştüm ya çıkmazsa diye bu leke
sabahtan beri de mesainin bitmesini dört gözle bekliyorum gidip sileyim çıkartayım diye
giderken markete uğrayıp kosla da alayım hepsini sırayla deneyeyim çıkartana kadar :39:

Back
X