Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol canim deniyecegim ama bu ayin 20 sinde tatile gidiyorum bi anda bole bisey oldu neyapcam bilmiyorum1 yemek kaşığı karbonata yarım limon sıkıp haftada 3- 4 gün uygulamanız lazım hemen geçirmez ama düzenli kullanmak gerekiyor
Bide patates vardı dilimleyip bekletiyosun kolunun altında onuda deneyebilirsin inşallah faydalı olurCok sagol canim deniyecegim ama bu ayin 20 sinde tatile gidiyorum bi anda bole bisey oldu neyapcam bilmiyorum
Ben her dus sonrasi koltuk altima bebek pudrasi suruyorum, renginin acildigini soylersem yalan olmaz.Kizlar merhaba yeni uyeyim koltuk altimda ve genital bolgemde kararma var ne yapmam lazim tatile gidicem acil cevap ltfn
Cok tesekkur ederim canimBen her dus sonrasi koltuk altima bebek pudrasi suruyorum, renginin acildigini soylersem yalan olmaz.
Devamlilik onemli bir kere yaptim beyazladi olmuyor. Karbonat, limon kullananlari okumustum.
Genital icin beyazlatma yontemleri var ama denemedim.
Sagol canim patatesi deneyecegimBide patates vardı dilimleyip bekletiyosun kolunun altında onuda deneyebilirsin inşallah faydalı olur![]()
Rica ederim, unutmadan koltuk altinda roll on ve sprayleri dogrudan uyguluyorsaniz onlar kararma yapiyor.Cok tesekkur ederim canim
Bazen agdayla bazen jiletle aliyorum evet rolon ve deydorant dogrudan kullaniyorum bilmiyorum cok kotu bi goruntu yaaRica ederim, unutmadan koltuk altinda roll on ve sprayleri dogrudan uyguluyorsaniz onlar kararma yapiyor.
Yaklasik 2-3 yildir kullanmiyorum onlarinda kararmaya etkisi buyuk, tabii tuy alma yonteminiz ne?
Agda kullaniyorsaniz o da karartiyor.