Lekeler, Çiller Koltuk alti genital bölge kararmasi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Cilem12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
7
2
1
30
Kizlar merhaba yeni uyeyim koltuk altimda ve genital bolgemde kararma var ne yapmam lazim tatile gidicem acil cevap ltfn

Kizlar merhaba yeni uyeyim koltuk altimda ve genital bolgemde kararma var ne yapmam lazim tatile gidicem acil cevap ltfn
Ben her dus sonrasi koltuk altima bebek pudrasi suruyorum, renginin acildigini soylersem yalan olmaz.
Devamlilik onemli bir kere yaptim beyazladi olmuyor. Karbonat, limon kullananlari okumustum.
Genital icin beyazlatma yontemleri var ama denemedim.

Ben her dus sonrasi koltuk altima bebek pudrasi suruyorum, renginin acildigini soylersem yalan olmaz.
Devamlilik onemli bir kere yaptim beyazladi olmuyor. Karbonat, limon kullananlari okumustum.
Genital icin beyazlatma yontemleri var ama denemedim.
Cok tesekkur ederim canim

Cok tesekkur ederim canim
Rica ederim, unutmadan koltuk altinda roll on ve sprayleri dogrudan uyguluyorsaniz onlar kararma yapiyor.
Yaklasik 2-3 yildir kullanmiyorum onlarinda kararmaya etkisi buyuk, tabii tuy alma yonteminiz ne?
Agda kullaniyorsaniz o da karartiyor.

Rica ederim, unutmadan koltuk altinda roll on ve sprayleri dogrudan uyguluyorsaniz onlar kararma yapiyor.
Yaklasik 2-3 yildir kullanmiyorum onlarinda kararmaya etkisi buyuk, tabii tuy alma yonteminiz ne?
Agda kullaniyorsaniz o da karartiyor.
Bazen agdayla bazen jiletle aliyorum evet rolon ve deydorant dogrudan kullaniyorum bilmiyorum cok kotu bi goruntu yaa

Sizce jiletle almanizla ilgili mi yoksa tibbi bir sebep olabilir mi? Kilonuz nasil, diyabetiniz var mi?

Lazer dışında karartmayan yöntem karartmaz var mı ?

passion paris kesin çözüm

Back
X