• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuk altı tahrişi

antonie

bahtım saçlarımdan karadır
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
2.882
5.857
158
merhabalar. 3-4 saat önce koltuk altımı epilatörle aldım. epilatörü birkaç yıldır kullanıyorum ama ilk defa tahriş oldu. sanırım epilatörü fazla bastırdığım için oldu, emin değilim. en başta koltuk altım kıyafetime değdiği anda bile acıyordu, dokunmak mümkün değildi. bepanthen sürdüm biraz iyi geldi ama sızlaması hala devam ediyor. ve kıpkırmızı oldu. acaba bu sızlama ve kızarıklık ne zaman geçer, daha çabuk geçmesi için ne yapabilirim, bepanthen sürmek yeterli midir?

2 güne kadar geçer tahriş oldugu için yanıyordur şu an..Ben bazen braun epilas. aletiyle alıyorum benimde öyle oluyor.Çok gerdirdigim zaman alırken..Sonra geçiyor ertesi güne..

Hassas olduğu için. .
Benimde öyle oluyor. .

2 güne kadar geçer tahriş oldugu için yanıyordur şu an..Ben bazen braun epilas. aletiyle alıyorum benimde öyle oluyor.Çok gerdirdigim zaman alırken..Sonra geçiyor ertesi güne..
ben de braunla aldım. sızıya katlanırım da bari kızarıklık yarına kadar geçse

2 güne kadar geçer bepanten ya da medacasol yeterli üzerinden bir kaç defa geçtiysen yada etini sıkıştırdınsa ondan tahriş olmuştur.

Hassas olduğu için. .
Benimde öyle oluyor. .
bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı epilatörü normalden biraz daha fazla bastırdım çünkü öyle daha iyi aldı, onun etkisi olabilir mi acaba? bir de kızarıklığın geçmesi için yaptığınız bir şey var mı sizin

Benim basima gelmisti. Ilk anda buz koymustum sonra bol bol bepanthen.. ertesine gune toparlamisti.

bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı epilatörü normalden biraz daha fazla bastırdım çünkü öyle daha iyi aldı, onun etkisi olabilir mi acaba? bir de kızarıklığın geçmesi için yaptığınız bir şey var mı sizin

Pudra sürüyordum
Bikaç güne geçiyor
Cımbızlı değil mi ?
Bastırmakla alakası olduğunu düşünmüyorum. .
Cilt hassas benim ondan oluyor. .

Back
X