Lekeler, Çiller koltuk altı ve bikini bölgesi beyazlatma

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba kızlar

bikini bölgem ve koltuk altlarım çok siyah.ergenlik döneminde jiletle alırdım daha sonra ağda ve epilasyon aletiyle almaya başladım ama yine aynı beyazlamıyo.bitkisel yada ilaç kullanarak çözen varmı bu durumu.internette kremler var beyazlatıcı olarak ama güvenemiyorum kandırmaca geliyo.kullanıpta sonuç alan varmı acaba...

kızlar opuyorumnanaktan ben geçen hafta sağlık ocağına gittim basit bi krem verdi bende işe yaradı deneyin bence derim büyük oranda geçti adı m-furo yada imazol kremi sürüyorsunuz 10 dk ovarak kurumasını bekliyorsunuz kuruyunca talk pudrası sürüyorsunuz sabah akşam uygulanıo bu iki kremde zemuszemus

iki krem birden mi verdi
tam isimlerini yazarmısınız
ve nasıl kullandığınızı

iki rekm vermedi ya sadece M-FURO adlı kremi sabah akşam ince tabaka halinde sürüyorsun yada sadece ıMAZOL kremini sabah akşam ince tabaka halinde sürüyorsun imazolu sürdükten sonra kuruyunca talk pudrasını sürüyorsun guclubacismile ikiside işe yarıyor ikisindede ovalayarak emilimini sağlıyorsun zemuszemus

Teşekkürler
zemuszemus

çok saol tavsiyen için canım.peki tahriş falan yaparmı yakma oldumu sende

hiç bir yanma olmadı cnm sadece süreceğin yer kuruyuncaya kadar giyinme daha çok işe yarasın ter kokusunada iyi geliyor talk pudrası..o pudrayı normalde rollon yerine sürülmeliymiş hem koku engelliyor hem kararmayı alıyor diye doktorum dedi bayanssulusmile

kese yapılmalı diye biliyorum ben. epilasyondaki uzmanların dediğinin yalancısıyım.

talk pudrası dediğin pişik pudrasımı oluyo acaba.bebeklere kullanılan

talk pudrası dediğin pişik pudrasımı oluyo acaba.bebeklere kullanılan

yok ondan değil bebeklerinki güzel kokulu 75 kuruşa bile satılanlardan ama bu tedavi amaçlı kullanılar talk pudrası içindekiler cilde pişikten öte yarar sağlayan maddeler hatta kullandğm marka U-TALK :hulya:

canım kremin fiyatı 6,5 talk pudrasına baktım 3,45 çıkıyo internette. direk eczaneden alırım eğer böyleyse.çalışıyorumda şimdi kim gidecek sağlık ocağına ilaç yazdırmaya.

canım kremin fiyatı 6,5 talk pudrasına baktım 3,45 çıkıyo internette. direk eczaneden alırım eğer böyleyse.çalışıyorumda şimdi kim gidecek sağlık ocağına ilaç yazdırmaya.

en iyisini yaparsın imazol kremde 3 lira kadar bişe :1rolleyes: özel bölgeden bile önemli kolaltı birini sadece kocan diğerini herkes görebiliyor bende artık kolumu kaldırabilmek istiyomm mafoldumben

en iyisini yaparsın imazol kremde 3 lira kadar bişe :1rolleyes: özel bölgeden bile önemli kolaltı birini sadece kocan diğerini herkes görebiliyor bende artık kolumu kaldırabilmek istiyomm mafoldumben

ewet haklısın canım.yazın çok problem oluyo kolaltı.

kızlar ben m-furo internetten baktım da kortizon çerdiği için yararlı mı zararlı mı arada kaldım.çok az uygulamak gerekiomuş içeriğinden dolayı. ve5 gün kullanıp 2 gün ara vermek gerekiormuş. bilmiyorumkismile

M-furo isimli kremi turkiyede bir arkadasim bir kac krem ile birlikte gunes lekeleri icin kullanmisti ve arkadasimda inanilmaz etki gostermis yuzunde bir tane bile leke kalmamisti .renk acici bir krem sanirim ozelliklerini bilmiyorum bende kullandim yuzumde expigment ve aknelyse ucunu , yuzum resmen soyuldu ama tahris olunca lekler yeniden geldi bikini bolgesinde denemedim hic .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…