kızlar opuyorumnanaktan ben geçen hafta sağlık ocağına gittim basit bi krem verdi bende işe yaradı deneyin bence derim büyük oranda geçti adı m-furo yada imazol kremi sürüyorsunuz 10 dk ovarak kurumasını bekliyorsunuz kuruyunca talk pudrası sürüyorsunuz sabah akşam uygulanıo bu iki kremde zemuszemus
iki rekm vermedi ya sadece M-FURO adlı kremi sabah akşam ince tabaka halinde sürüyorsun yada sadece İMAZOL kremini sabah akşam ince tabaka halinde sürüyorsun imazolu sürdükten sonra kuruyunca talk pudrasını sürüyorsun guclubacismile ikiside işe yarıyor ikisindede ovalayarak emilimini sağlıyorsun zemuszemus
Teşekkürler
zemuszemus
iki rekm vermedi ya sadece M-FURO adlı kremi sabah akşam ince tabaka halinde sürüyorsun yada sadece İMAZOL kremini sabah akşam ince tabaka halinde sürüyorsun imazolu sürdükten sonra kuruyunca talk pudrasını sürüyorsun guclubacismile ikiside işe yarıyor ikisindede ovalayarak emilimini sağlıyorsun zemuszemus
kese yapılmalı diye biliyorum ben. epilasyondaki uzmanların dediğinin yalancısıyım.
hiç bir yanma olmadı cnm sadece süreceğin yer kuruyuncaya kadar giyinme daha çok işe yarasın ter kokusunada iyi geliyor talk pudrası..o pudrayı normalde rollon yerine sürülmeliymiş hem koku engelliyor hem kararmayı alıyor diye doktorum dedi bayanssulusmile
talk pudrası dediğin pişik pudrasımı oluyo acaba.bebeklere kullanılan
canım kremin fiyatı 6,5 talk pudrasına baktım 3,45 çıkıyo internette. direk eczaneden alırım eğer böyleyse.çalışıyorumda şimdi kim gidecek sağlık ocağına ilaç yazdırmaya.
en iyisini yaparsın imazol kremde 3 lira kadar bişe :1rolleyes: özel bölgeden bile önemli kolaltı birini sadece kocan diğerini herkes görebiliyor bende artık kolumu kaldırabilmek istiyomm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?