AzRASILAM Nirvana Pro Üye 26 Nisan 2008 21.009 7.620 773 39 21 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #1 Koltuk Sevdası yakında ATV ekranlarında sizlerle buluşacak.Bu yarışmaya internetten başvuru malesef mümkün değil.Tanıtım fragmanında söylenen numarayı arayarak Koltuk Sevdasına başvurabilirsiniz.
Koltuk Sevdası yakında ATV ekranlarında sizlerle buluşacak.Bu yarışmaya internetten başvuru malesef mümkün değil.Tanıtım fragmanında söylenen numarayı arayarak Koltuk Sevdasına başvurabilirsiniz.
gokceb Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 323 2 96 41 Eskişehir 10 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #2 azra_sila .!.: Koltuk Sevdası yakında ATV ekranlarında sizlerle buluşacak.Bu yarışmaya internetten başvuru malesef mümkün değil.Tanıtım fragmanında söylenen numarayı arayarak Koltuk Sevdasına başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... internette başvuru sayfası vardı ve ben oradan başvurdum
azra_sila .!.: Koltuk Sevdası yakında ATV ekranlarında sizlerle buluşacak.Bu yarışmaya internetten başvuru malesef mümkün değil.Tanıtım fragmanında söylenen numarayı arayarak Koltuk Sevdasına başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... internette başvuru sayfası vardı ve ben oradan başvurdum
hangilili Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 41 0 36 Ardahan 29 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi AzRASILAM #3 aslında bu yarışma eğlenceliydi ama kaldırdılar