- 18 Ekim 2025
- 251
- 601
- 18
- 33
- Konu Sahibi birterslikvar
Merhaba hanımlar, halı ve koltuk yıkama makinesi kullanan var mı aranızda? Memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla fiyat performans güzel bir halı koltuk yıkama makinesi bilen varsa önersin ben de arayıştayım![]()
Merhaba hanımlar, halı ve koltuk yıkama makinesi kullanan var mı aranızda? Memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Kullanıyorum çok da memnunum ama marka ismi yazmak yasak mı acaba onu bilmiyorum![]()
Mune marka yazabiliyor muyuz?
Bütçenizi bilmiyorum ama ben ihlas aura max 2024 kullanıyorum haftalık supurmede harika işime yarıyor halı koltuk stor hepsini yıkıyorum. Supurdukten sonra yıkama yapıyorum mükemmel oluyor
Ben 1.5 yıllık evliyim kullanıyorum annem de aynı makine var, bozulduğunda evden gelip alıyorlar , arıza çıktığında telefon ile yardım alabiliyorsunuz yılda Bi kez ücretsiz parça değişimi ve temizletme hakkınız var. Garanti suresi boyunca bozulursa sıfır cihaz gönderiyorlar sadece ağır başka hiç bir ölümsüzlüğün göremedimOna aşırı önyargılıyım hem o kadar para vermem açıkçası. Sevmiyorum makineyi de markayı da
Ben 1.5 yıllık evliyim kullanıyorum annem de aynı makine var, bozulduğunda evden gelip alıyorlar , arıza çıktığında telefon ile yardım alabiliyorsunuz yılda Bi kez ücretsiz parça değişimi ve temizletme hakkınız var. Garanti suresi boyunca bozulursa sıfır cihaz gönderiyorlar sadece ağır başka hiç bir ölümsüzlüğün göremedim
Reklam amacı ile olmadığı için sorun olmaz diye biliyorumKullanıyorum çok da memnunum ama marka ismi yazmak yasak mı acaba onu bilmiyorum![]()
Sizlere yasak değil çünkü reklam/satış için yazmıyorsunuz, sizin marka vermeniz tavsiye niteliğindeKullanıyorum çok da memnunum ama marka ismi yazmak yasak mı acaba onu bilmiyorum![]()