Koltukaltı Ağrısı

BirkadinBirerkekBirmelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
444
545
103
Kayseri
Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 aydır sağ koltukaltında ağrı batma hissim var. Meme ultrasonu çektirdim, biliyorsunuz onda zaten koltukaltından beri bakıyorlar bir sorun çıkmadı. Fizik bölümüne gittim boyundan mı diye röntgen çekti bişey yok dedi kas gevşetici verdi. Sinirlerim bozuluyor başına gelen var mı madem bişey yok koltukaltı neden ağrır? Elle muayenede de ele gelen bişey yok. Ultrasona baktırdıktan sonra doktora da baktırdım. Delircem bu ağrı nasıl geçecek.

Belki komik gelecek ama ultrason sonucunuzun temiz çıktığını okuyunca aklıma geldi..
Sütyen kullanımınız yanlış olabilir mi ?
Ben de zamanında kısa süreli aynı durumu yaşamıştım, doktora gitmiştim birşey çıkmadı. Hatta benim koltuk altımda ki ağrı olan yere dokununca göğüsüme kadar vuruyordu şiddeti..
Sonra fark ettim ki bi sütyenim var, onu taktığımda oluyormuş.
Gece sütyen teli koltuk altıma denk gelerek orada yer yapıp acıtıyormuş.

muhtemelen strestendir

Sütyenden mi stresten mi bilmiyorum ama ben mesela doktora da güvenmiyorum ya bişey varda görmediyse ya iyi anlamadıysa ultrasonda bişey vardı da dikkatini çekmediyse gibi saçma şeyler geliyor aklıma. Ciddi bir sağlık anksiyetesi yasıyorum maalesef

bu kaygı bozukluğundan ötürü aklınıza gelen şeyler doktor sonuçta bunca yıl bunun için okudu çalıştı. içiniz rahat etmiyorsa başka doktora gözükebilirsiniz

Hastalik hastasisiniz sanirim o da boyle anlamsiz agrilari tetikleyebiliyor, psikiyatrik tedavi goruyor musunuz?

Evde südyen takmayın bir süre o yapıyorsa anlaşılır.

Hastalik hastasisiniz sanirim o da boyle anlamsiz agrilari tetikleyebiliyor, psikiyatrik tedavi goruyor musunuz?
Aslında sürekli böyle kendini dinleyen hergün bi sıkıntı çıkaran insanlara dayanamazdım. Hastayım dedikçe hasta olursun düşünle bırak derdim. Ne olduysa son 1 ayda oldu. Psikiyatriden randevu aldım Salı günü gidicem

Yorumunuzdan sonra telli sütyeni çıkarıp normal toparlayıcı sütyen taktım evet rahat ama ağrı devam ben artık psikiyatriye gidicem böyle devam edemem hayatım zehir oldu her gün bi yerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…