Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50yas ustunde de etki gosteriyor mu bir bilginiz var mi?
Annemin dirsekleri koyulasti uzuluyordu, doktor bir aile dostu vazelin sur yumusak tut dedi kimyasala gerek yok dedi... ilac falan onermedi o da doktora gitmekten vazgecti
Bu herbaderm i eczanelerden mi aliyoruz?
Bir de bazi kremleri birakinca kararmanin arttigini okumustum bir iki yerde o yuzden anneme onermeye cekiniyordum. Sizin kremi merak ettim. Reklam olur diyedetay vermek yasaksa ozelden de yazabilirsiniz uygun olursaniz![]()
Konu sahibi, sorularimdan da anlasilacagi uzere maalesef bilgim yok.
Fakat derinin neresi olursa olsun nemli tutmaya ozen goster, annemin dirsekteki renk koyulugu kuruluk sonrasinda olmaya baslamisti mesela.
Bi ara bana kremler alerji yapmaya baslamisti dogal zeytinyagini koylerden kilo isi alip onu suruyordum tenim bebek gibi olmustu :)) saclarima da bakim kremi olarak kullandigim donemlerde epey etkisini gordum.
Yanitiniz icin tesekkur ederim :)cnm dirseklerdeki koyulaşma,yaşlılık lekeleri el üstündeki kahverengi lekelere falan uygun. herhangi bir etkisini ben görmedim.
Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Zararlı kimyasallar içermez. Bitkisel Karışımlı Vücut Beyazlatıcı Krem'dir. Herbaderm ürünleri ilaç değildir. Yan etki içermezler, sistemik dolaşıma katılmazlar. Etkileri cildin tabakaları arasında kalır. bitkisel bir karışım neticede =) bn mesela bi sorunum olmadıgı halde lekelenmeye karşı korusun diye kullanıyorum. güneşten cildimde lekeler olmasın diye. hiç bi sıkıntı yaşamadım yani.
Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Krem: İçeriğindeki güçlü cilt beyazlatıcı bitki özleri, vitaminler ve antioksidan bileşimleriyle koltuk altı, bikini bölgesi, diz ve dirseklerdeki ya da vücudun diğer bölgelerindeki sararma ve koyu renkli lekeleri, güneş, gebelik, akne, sigara, çil ve yaşlılık lekelerini, el üstündeki lekeleri azaltmaya yardımcı olur. Cilt rengi homojen hale gelir. İçerdiği UV Filtreleri sayesinde yeni leke oluşumunu önlemeye yardım eder.
KULLANIM ALANLAR: Rengi Koyulaşmış Koltuk Altı - Dirsek Diz ve Ayak Bilekleri - Bikini Bölgesi - Güneş Lekeleri - Doğum Lekeleri - Çiller Sivilce İzleri ve Vücudun Diğer Bölgelerindeki Lekelere Karşı Etkilidir.
Yanitiniz icin tesekkur ederim :)
Leke ollmyan yerlere de yuze vs surulur dediginize gore birkacyil once ciller icin annemin alip kullanmadigimdan attigi kreme benziyor sanirim. Bilseydik dirseklere kullanirdi
Urunu merak ettim sehre gidince arastiracagim. Kullanimda tereddut ettigim seyler olursa yine kapinizi calarim sanirim.Tekrar tesekkurler...
Bu kremi nereden bulabiliriz peki canım görünce merak ettim ben de aynı dertten muzdaribim de.Bir de herhangi bir zararı olur mu ?
ben şahsi konuşayım bi sıkıntı yaşamadım.
kozmetk ürün satan yerlerde var. aslında bi sürü çeşidi varda.yüz beyazlatıcı kremi falan var. göz altı morlugu için olan kremi var. onları denemedim .
ben hepsını bi araya toplayıp vücut beyazlatıcı kremi kullanıorum :)