Koltuklarim geldi kizlar sonundaaaaa

Sizce Hangi Tarafi Kullanmaliyim?

• Koltugun Düz Tarafını Kullanmalisin.

OY: 12 52,2%
  • Koltugun Cicekli Tarafini Kullanmalisin.

OY: 11 47,8%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Bana yardım eden herkese cok tsk ederim tercihlerimi yaptim kirlentlerimi diktirince bilgilendirecegim kizlar yardimci olan herkese cok tsk ederim :KK23:
konuyu kapatabilirsiniz Hoppa

Son düzenleme:
Bence cicekli tarafi cok hos canim, civil civil gorunuyor. Ama icine sinmediyse degistir tabi.
Bu arada perdelere karar verdin mi?

Bence cicekli tarafi cok hos canim, civil civil gorunuyor. Ama icine sinmediyse degistir tabi.
Bu arada perdelere karar verdin mi?

Perdelere daha karar vermedim onlari hemen yaptirmicam ama kolay bi perde istiyorum

Sade perde pullu olabilir diye dusundum onlar ütü istemiyor..

Fon perde olarakta koltugumun rengini dusundum gri tonlarinda..

Koltugumun rengi bogmusmu kizlar?

Halımda uyumlu olmuşmu kizlar?

Bu arada kusura bakmayin..

Kizim bi turlu rahat durmadi biraz dagitti :KK45:

Bence düz rengi kalsın küçük minderleri çiçekli kullanın..güle güle kullanın bakın halınız gayet uyumlu olmuş..ben koltuklarımın kenarlarını beyaz deri yaptırmıştım.. Keşke sizinki gibi tek renk olsaydı.. Hem hoşuma gidiyor tek renk daha modern duruyor.. Hemde daha önemlisi kullanım açısından çok rahat beyaz deri çok kirleniyor.. Bir de değisiklik olsun istediğinizde halınızdaki mor tonunda tek renk kırlentlerde diktirebilirsiniz..halınızla daha iyi bütünleşir..

Bence düz rengi kalsın küçük minderleri çiçekli kullanın..güle güle kullanın bakın halınız gayet uyumlu olmuş..ben koltuklarımın kenarlarını beyaz deri yaptırmıştım.. Keşke sizinki gibi tek renk olsaydı.. Hem hoşuma gidiyor tek renk daha modern duruyor.. Hemde daha önemlisi kullanım açısından çok rahat beyaz deri çok kirleniyor.. Bir de değisiklik olsun istediğinizde halınızdaki mor tonunda tek renk kırlentlerde diktirebilirsiniz..halınızla daha iyi bütünleşir..

Bende oyle dusunmustum buyuk kirlentler koltugun renginde kucukleride mor renkte kirlent diktirmeyi ddusunmustum..

Fon perdemide koltugun renginde dusunuyorum tekrar mor kullanmak istemiyorum.. nasil olurki acaba bogarmi odayi.. parkelerimide duvarlarida daha acik renkte dusunuyorum

bendimahi bendimahi beklenen an geldi canim yorumunu bekliyorum.. :KK45:

Cicekli tarafi ben nedense sevemedim..
kucuk kirlentlere mor renkte kilif diktirmek istiyorum..

Tekrar mor kullanmak istemiyorum o yuzden fon perdemi koltugumun renklerinde dusunuyorum..

Nasil olur sence :KK51:

Odayı mobilyalarıyla birlikte daha net görebileceğimiz bir fotoğra koyarsanız daha fazla fikir verebiliriz..anladığım kadarıyla masa sandalye konsol pencere önünde koltuklarla yer değiştirseniz tekli koltukları yan yana koysanız daha da güzel durur bence..

Odayı mobilyalarıyla birlikte daha net görebileceğimiz bir fotoğra koyarsanız daha fazla fikir verebiliriz..anladığım kadarıyla masa sandalye konsol pencere önünde koltuklarla yer değiştirseniz tekli koltukları yan yana koysanız daha da güzel durur bence..

Oda fazla genis degil malesef resmi tam cekemedim almadi ekran..

Mobilyam mor beyaz..

Tekrar denicem yarin tam cekmek icin..

Ama teklileri bende seviyorum yanyana ama masa sandalye var camin onunde.. kalorifer oldugu icin camin altinda kapatmak istemedim koltuklarla o yuzden masa sandalye koydum oraya kaloriferin onu acik kalsin diye biraz sıkışti hersey

Selam kizlar koltuklarimi merak edenler vardi geldiler sonundaaaa..
koltugum fümeydii fume geldi yastiklari beyaz cicekliydi

Soyledigim gibi halim murdum beyaz ve ben cicekli yastiklari cok fazla buluyorum..

Koltugumun yastiklari cift kullanimlik bir tartarafi cicekli diger tarafi koltugun kendi renginde fume..

Ben yastiklarini kaplatmayi dusunuyorum ne diyorsunuz kizlar?

Cicekler cok fazla..

Düz tarafi daha guzel duruyor bence.. Ne diyorsunuz ?

Bu koltugunum yastıklarinin düz tarafı:

11107167_799687656786866_7581275529061817936_n.jpg

Bu koltugumun cicekli yastikli tarafi bunu ben cok fazla karisik buldum ne diyorsunuz kizlar? Ben bu tarafinu begenmedim ve yakistirmadim:

10952465_799687716786860_6185132578413540404_n.jpg
canım koltukların güzel, güle güle kullan fakat keşke ahşap yerleri beyaz olsaymış mobilyan beyaz ya biraz sırıtmış sanki...
koltukların sırt yastıklarını füme renkleri koyup minik yastıkların çiçekli taraflarını kullanırsan çok güzel olur mor kırlent tek başına boğar koltukların rengi koyu çünkü ama minik çiçekli kırlentler kalsın ilave 2 tane mor daha doğrusu açık mürdüm yastık yaptırabilirsin.
fona gelince fonu füme düşünme sakın yastıktaki çiçeklerin rengine yakın bir renk yapardım ben olsam...

canım koltukların güzel, güle güle kullan fakat keşke ahşap yerleri beyaz olsaymış mobilyan beyaz ya biraz sırıtmış sanki...
koltukların sırt yastıklarını füme renkleri koyup minik yastıkların çiçekli taraflarını kullanırsan çok güzel olur mor kırlent tek başına boğar koltukların rengi koyu çünkü ama minik çiçekli kırlentler kalsın ilave 2 tane mor yastık yaptırabilirsin.
fona gelince fonu füme düşünme sakın yastıktaki çiçeklerin rengine yakın bir renk yapardım ben olsam...

Yorumun icin cok sagol cnmm

Evet bende o ahsap renge biraz sinir oldum ama malesef o sabit istikbalin tum koltuklarinda bu modelde oyle malesef..

Buyuk kirlentlerimi koltukla duz tek renk birakacagim,.
kucuk kirlentleri bende sonadan akil ettim mor tek renk bogar diye beyaz yaptirsam cok sade kalir ama mor beyaz cizgili cizgili olsa fena olmaz diye dusunuyorum halımda cizgili gibi Istikbalden aldigim icin koltugu kısıtli coggu seyi kirlentleri istedigim gibi yapmiyorlar o ahsap mecburi kalior modelde artik napalim bende tamam dedm

Selam kizlar koltuklarimi merak edenler vardi geldiler sonundaaaa..
koltugum fümeydii fume geldi yastiklari beyaz cicekliydi

Soyledigim gibi halim murdum beyaz ve ben cicekli yastiklari cok fazla buluyorum..

Koltugumun yastiklari cift kullanimlik bir tartarafi cicekli diger tarafi koltugun kendi renginde fume..

Ben yastiklarini kaplatmayi dusunuyorum ne diyorsunuz kizlar?

Cicekler cok fazla..

Düz tarafi daha guzel duruyor bence.. Ne diyorsunuz ?

Bu koltugunum yastıklarinin düz tarafı:

11107167_799687656786866_7581275529061817936_n.jpg

Bu koltugumun cicekli yastikli tarafi bunu ben cok fazla karisik buldum ne diyorsunuz kizlar? Ben bu tarafinu begenmedim ve yakistirmadim:

10952465_799687716786860_6185132578413540404_n.jpg
Koltuklariniz in her iki tarafında beğendim halılar dikkatimi çekti bende aynısını kullaniyorum mor koltuklarla

Yorumun icin cok sagol cnmm

Evet bende o ahsap renge biraz sinir oldum ama malesef o sabit istikbalin tum koltuklarinda bu modelde oyle malesef..

Buyuk kirlentlerimi koltukla duz tek renk birakacagim,.
kucuk kirlentleri bende sonadan akil ettim mor tek renk bogar diye beyaz yaptirsam cok sade kalir ama mor beyaz cizgili cizgili olsa fena olmaz diye dusunuyorum halımda cizgili gibi Istikbalden aldigim icin koltugu kısıtli coggu seyi kirlentleri istedigim gibi yapmiyorlar o ahsap mecburi kalior modelde artik napalim bende tamam dedm
bence bu kırlentleri kullan tatlım çok tatlılar herşey de tek mor olmasın 3. bi renk lazım odana

X