Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cicekli tarafi cok hos canim, civil civil gorunuyor. Ama icine sinmediyse degistir tabi.
Bu arada perdelere karar verdin mi?
bence düz rengi cok daha güzel duruyor hayırlı olsun güle güle kullanın
Çiçek halıya değil koltuğa yakışmadı bence...
değişik değişik kullan işşte :)
Bence düz rengi kalsın küçük minderleri çiçekli kullanın..güle güle kullanın bakın halınız gayet uyumlu olmuş..ben koltuklarımın kenarlarını beyaz deri yaptırmıştım.. Keşke sizinki gibi tek renk olsaydı.. Hem hoşuma gidiyor tek renk daha modern duruyor.. Hemde daha önemlisi kullanım açısından çok rahat beyaz deri çok kirleniyor.. Bir de değisiklik olsun istediğinizde halınızdaki mor tonunda tek renk kırlentlerde diktirebilirsiniz..halınızla daha iyi bütünleşir..
Küçük yastıklar çiçekli taraf olabilir :)
Odayı mobilyalarıyla birlikte daha net görebileceğimiz bir fotoğra koyarsanız daha fazla fikir verebiliriz..anladığım kadarıyla masa sandalye konsol pencere önünde koltuklarla yer değiştirseniz tekli koltukları yan yana koysanız daha da güzel durur bence..
canım koltukların güzel, güle güle kullan fakat keşke ahşap yerleri beyaz olsaymış mobilyan beyaz ya biraz sırıtmış sanki...Selam kizlar koltuklarimi merak edenler vardi geldiler sonundaaaa..
koltugum fümeydii fume geldi yastiklari beyaz cicekliydi
Soyledigim gibi halim murdum beyaz ve ben cicekli yastiklari cok fazla buluyorum..
Koltugumun yastiklari cift kullanimlik bir tartarafi cicekli diger tarafi koltugun kendi renginde fume..
Ben yastiklarini kaplatmayi dusunuyorum ne diyorsunuz kizlar?
Cicekler cok fazla..
Düz tarafi daha guzel duruyor bence.. Ne diyorsunuz ?
Bu koltugunum yastıklarinin düz tarafı:
Bu koltugumun cicekli yastikli tarafi bunu ben cok fazla karisik buldum ne diyorsunuz kizlar? Ben bu tarafinu begenmedim ve yakistirmadim:
canım koltukların güzel, güle güle kullan fakat keşke ahşap yerleri beyaz olsaymış mobilyan beyaz ya biraz sırıtmış sanki...
koltukların sırt yastıklarını füme renkleri koyup minik yastıkların çiçekli taraflarını kullanırsan çok güzel olur mor kırlent tek başına boğar koltukların rengi koyu çünkü ama minik çiçekli kırlentler kalsın ilave 2 tane mor yastık yaptırabilirsin.
fona gelince fonu füme düşünme sakın yastıktaki çiçeklerin rengine yakın bir renk yapardım ben olsam...
Koltuklariniz in her iki tarafında beğendim halılar dikkatimi çekti bende aynısını kullaniyorum mor koltuklarlaSelam kizlar koltuklarimi merak edenler vardi geldiler sonundaaaa..
koltugum fümeydii fume geldi yastiklari beyaz cicekliydi
Soyledigim gibi halim murdum beyaz ve ben cicekli yastiklari cok fazla buluyorum..
Koltugumun yastiklari cift kullanimlik bir tartarafi cicekli diger tarafi koltugun kendi renginde fume..
Ben yastiklarini kaplatmayi dusunuyorum ne diyorsunuz kizlar?
Cicekler cok fazla..
Düz tarafi daha guzel duruyor bence.. Ne diyorsunuz ?
Bu koltugunum yastıklarinin düz tarafı:
Bu koltugumun cicekli yastikli tarafi bunu ben cok fazla karisik buldum ne diyorsunuz kizlar? Ben bu tarafinu begenmedim ve yakistirmadim:
bence boğmaz ..ben çok severim gri mor uyumunu...koltuk koyu oldugun icin mor renk diktirsem nogarmi ki demin aklima takildi acaba beyaz kirlentmi diktirsem veya beyaz mor cizgili nasil durur
bence bu kırlentleri kullan tatlım çok tatlılar herşey de tek mor olmasın 3. bi renk lazım odanaYorumun icin cok sagol cnmm
Evet bende o ahsap renge biraz sinir oldum ama malesef o sabit istikbalin tum koltuklarinda bu modelde oyle malesef..
Buyuk kirlentlerimi koltukla duz tek renk birakacagim,.
kucuk kirlentleri bende sonadan akil ettim mor tek renk bogar diye beyaz yaptirsam cok sade kalir ama mor beyaz cizgili cizgili olsa fena olmaz diye dusunuyorum halımda cizgili gibi Istikbalden aldigim icin koltugu kısıtli coggu seyi kirlentleri istedigim gibi yapmiyorlar o ahsap mecburi kalior modelde artik napalim bende tamam dedm