Koltuklarım sıfır, evi rengime uymadığı için satmak istiyorum. Yada takas

ayselkocunal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
20
3
1
34
Selam arkadaşlar,
Koltuklarımı yeni aldım, daha 1 ay olmadı.
Mağazada çok beğenerek seçip aldığım koltuk kumaş rengi evime hiç uymadı.
Rengi kendim seçtiğim için geri de değiştiremiyorum.
Koltuk kumaşını yeniden yaptırmak ta 2500 TL'den başlıyor fiyatlar, çok yüksek.
Bu nedenle satmak istiyorum.
3+3+1+1 şeklinde. Ekte paylaştığım foto da 1 tane tekli görünmüyor.

İlgilenenler dönüş yaparsa çok sevinirim. Renk evimin diğer mobilyalarına uymadığı için çok absürt durdu. İnanın evime girmek dahi istemiyorum. Yeni evliyim evimde Kur'an okutucam. Koltuklar yüzünden okutamıyorum.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-02-17 at 19.34.35.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 1.862
Canım gayet güzeL durmuş bence öyle düşünme beyaz ve yesiL güzeL duruyor . :)

Bende beğendim. Gri koltuk asıl alakasız dururdu ve çok soğuk.

bu salona gri koltuk olmazdi...
Renk biraz demode evet ama uyumsuzluk griyle daha fazla olacak...

duvar rengini acik renk yaptirma imkanin varmi? öyle degerlendir bence ki koltuklar daha ön plana ciksin...

Bayildim koltuklarina..gayet de guzel durmus bu salonda..ben uyumsuz hicbirsey goremedim..

Ygayet guzel duruyor koltuklar:)

Bence süper olmuş. Gayet uyumlu. Benim salonumda spor yemek takımım gri beyaz ama yenileyecegim zaman gri koltuk alıp evi boğmak istemem.

Kaça aldınız , kaça satiyorsunuz belki alıcı oluruz.

Bence süper olmuş. Gayet uyumlu. Benim salonumda spor yemek takımım gri beyaz ama yenileyecegim zaman gri koltuk alıp evi boğmak istemem.

Kaça aldınız , kaça satiyorsunuz belki alıcı oluruz.
Gri koltuk takımının fotosunu gönderebilir misin :) Belki takas yaparız.
4000 TL'ye satın aldım. 1 ay kullanıldığı için alıcının insafına bırakıyorum. :)

Acı yeşil yaptırsaydınız keşke
bence bu eve koyu füme olur.
yada koyu gri hardal sarısı yastıklar
perde de değişmesi gerekiyor.
eviniz çok soğuk gözüküyor.

bu salona gri koltuk olmazdi...
Renk biraz demode evet ama uyumsuzluk griyle daha fazla olacak...

duvar rengini acik renk yaptirma imkanin varmi? öyle degerlendir bence ki koltuklar daha ön plana ciksin...
Yeni evliyim 4 ay önce boyattım duvarları :) Aslında istediğim gri koltuk, üzerine renkli yastıklardı. Hani koltuğum ve diğer eşyalarım sade renk olacaktı. yastıklarla renklendircektim. Kayınvalidem perdelerimi yeşil isteyince herşey karmakarışık oldu.

4000 lik koltugu heba edecegine badana yada perde degistirmek daha uyguna gelmezmi :)
1 ayda kullansan ikinci el sonuçta

kayinvaliden senin evine ne diye karisiyorki?? herkesin aklinda bir dekor var muhakkak benimde koltugum gri renkte kayinvalidem hic alakasiz bir sey yaptirmak istese muhakkak engel olurdum yada uymayacagini soyler uyumlu bir sey diktirmesini isterdim...

Koltuk konusunda bu kadar riske girip takas yada satmaktansa bir salona ne kadar boya giderki bence duvarlari acik renk boyat en mantiklisi...

Gri koltuk takımının fotosunu gönderebilir misin :) Belki takas yaparız.
4000 TL'ye satın aldım. 1 ay kullanıldığı için alıcının insafına bırakıyorum. :)
Yok gri almadım yani yenilersem gri almam demem demek istedim. Suanki yemek odası takımım da gri - beyaz çünkü. :)

Sizin yerinizde olsam perdeyi değiştiririm sadece. Grili bir fon olabilir. Yahut hiç fon kullanmayabirsiniz de. Haliyla bütünleşir bence. Grili beyazlı su yesilli bir hali çok güzel olur. Tekrar masrafa gerek yok cidden çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…