- 13 Mart 2017
- 20
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi ayselkocunal
-
Halım da var :) ama yakından bakınca renkler alakasız oldu iştekoltuk uyumsuzluk yokki yani bence iyi dryor
hali yok ugun hali alirsaniz daha guzel olur
:)
Bencede duvar rengini beyaz yaptırsa çok daha güzel olurbu salona gri koltuk olmazdi...
Renk biraz demode evet ama uyumsuzluk griyle daha fazla olacak...
duvar rengini acik renk yaptirma imkanin varmi? öyle degerlendir bence ki koltuklar daha ön plana ciksin...
Ygayet guzel duruyor koltuklar:)Selam arkadaşlar,
Koltuklarımı yeni aldım, daha 1 ay olmadı.
Mağazada çok beğenerek seçip aldığım koltuk kumaş rengi evime hiç uymadı.
Rengi kendim seçtiğim için geri de değiştiremiyorum.
Koltuk kumaşını yeniden yaptırmak ta 2500 TL'den başlıyor fiyatlar, çok yüksek.
Bu nedenle satmak istiyorum.
3+3+1+1 şeklinde. Ekte paylaştığım foto da 1 tane tekli görünmüyor.
İlgilenenler dönüş yaparsa çok sevinirim. Renk evimin diğer mobilyalarına uymadığı için çok absürt durdu. İnanın evime girmek dahi istemiyorum. Yeni evliyim evimde Kur'an okutucam. Koltuklar yüzünden okutamıyorum.
Gri koltuk takımının fotosunu gönderebilir misin :) Belki takas yaparız.Bence süper olmuş. Gayet uyumlu. Benim salonumda spor yemek takımım gri beyaz ama yenileyecegim zaman gri koltuk alıp evi boğmak istemem.
Kaça aldınız , kaça satiyorsunuz belki alıcı oluruz.
Çok teşekkür ederim :)Canım gayet güzeL durmuş bence öyle düşünme beyaz ve yesiL güzeL duruyor . :)
Yeni evliyim 4 ay önce boyattım duvarları :) Aslında istediğim gri koltuk, üzerine renkli yastıklardı. Hani koltuğum ve diğer eşyalarım sade renk olacaktı. yastıklarla renklendircektim. Kayınvalidem perdelerimi yeşil isteyince herşey karmakarışık oldu.bu salona gri koltuk olmazdi...
Renk biraz demode evet ama uyumsuzluk griyle daha fazla olacak...
duvar rengini acik renk yaptirma imkanin varmi? öyle degerlendir bence ki koltuklar daha ön plana ciksin...
4000 lik koltugu heba edecegine badana yada perde degistirmek daha uyguna gelmezmi :)Yeni evliyim 4 ay önce boyattım duvarları :) Aslında istediğim gri koltuk, üzerine renkli yastıklardı. Hani koltuğum ve diğer eşyalarım sade renk olacaktı. yastıklarla renklendircektim. Kayınvalidem perdelerimi yeşil isteyince herşey karmakarışık oldu.
Yeni evliyim 4 ay önce boyattım duvarları :) Aslında istediğim gri koltuk, üzerine renkli yastıklardı. Hani koltuğum ve diğer eşyalarım sade renk olacaktı. yastıklarla renklendircektim. Kayınvalidem perdelerimi yeşil isteyince herşey karmakarışık oldu.
Yok gri almadım yani yenilersem gri almam demem demek istedim. Suanki yemek odası takımım da gri - beyaz çünkü. :)Gri koltuk takımının fotosunu gönderebilir misin :) Belki takas yaparız.
4000 TL'ye satın aldım. 1 ay kullanıldığı için alıcının insafına bırakıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?