koltuklarımı kaplatacağım şu an sarı renkteler mobilyalarım eskitme duvarlar ise mum ışığı renginde (kese kağıdnın bir açık tonu) krem veya bej istiyorum ama siz ne dersiniz koltukların kolçaklarını deri kaplatsam mı ?.... lütfen bir fikir verin kaydirigubbakcemile5
hepsi renk olarak çok açık olur krem yada beji tek düşünürsen. turanj+krem yada yeşil krem olabilir.
koltukların kenarı kahve deri içine krem rengi minder. yine turuncu fıstık yeşil kırlentler koyabilirsin.
eğer krem rengini düşünürsen kenarlarda deri yaptırma bence kirlenince pek kolay temizlenmiyor epey uğraştırıyor.
henüz fiyat araştırmasına girmedim ama cidden iyi para istemişler ben en fazla 700 e mâl olur diye düşünmüştüm. :kedi: gerçekten yeni alınsa daha iyi olacak heralde ama koltuklarım o kadar sağlam ve kaliteliki onlara da kıyamıyorum CADIARZU
hepsi renk olarak çok açık olur krem yada beji tek düşünürsen. turanj+krem yada yeşil krem olabilir.
koltukların kenarı kahve deri içine krem rengi minder. yine turuncu fıstık yeşil kırlentler koyabilirsin.
eğer krem rengini düşünürsen kenarlarda deri yaptırma bence kirlenince pek kolay temizlenmiyor epey uğraştırıyor.
henüz fiyat araştırmasına girmedim ama cidden iyi para istemişler ben en fazla 700 e mâl olur diye düşünmüştüm. :kedi: gerçekten yeni alınsa daha iyi olacak heralde ama koltuklarım o kadar sağlam ve kaliteliki onlara da kıyamıyorum CADIARZU
Bende örtü diktirmekle kaplatma arasında kararsız kaldım... gerçi 2 yıllık evliyim sanki 10 yıllık gibi oldular :) dışı uçuk pembe minderleri krem rengi çok şık ama günlük kullanınca berbat oldular istediğiniz kadar titiz olun...Leke tutmayan kumaş yalanına kanarak seçmiştim kumaşımı buna aldanıp krem gibi açık tonlar seçmemenizi tavsiye ederim...koltuk örtü dikimiyle ilgili düşünceleri olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşsınlar lütfen...