- Emoji Skoru
- 5.389
- Puanlar
- 723
Merhaba yıllardır antrasit gri l takım kullanıyorum seviyordum da ama artık eskidi değiştirmek istiyorum
Uzun zamandır bakıyorduk bugün bi mağazada kafama bi model yattı ama renk olarak kararsız kaldım.Teşhirdeki ürün açık krem çok hoştu ancak hem 9yaşında kızlarım hem bebeğim var 18aylık.kartelada ise vizon vardı koltukta nasıl durur bilmiyorum ama koyu gibi..Kir açısından o iyi sanki ama fikirlerinizi merak ettim..
Tv ünitem orta sehpam odada iki köşede olan kitaplıklarım beyaz.
Halım bohem karışık renklerde(vizon krem yeşil kahverengi)
Şimdi böyle bir odaya çocuk va düşünmeden kahve tonu mu alınır krem tonu mu ? Sonuçta uzun ömürlü bir şey ve pahalılar mantıklı karar vermek istiyorum
Karteladaki iki renk.(üstteki krem kirlenmiş gibi daha açık dediler)
Uzun zamandır bakıyorduk bugün bi mağazada kafama bi model yattı ama renk olarak kararsız kaldım.Teşhirdeki ürün açık krem çok hoştu ancak hem 9yaşında kızlarım hem bebeğim var 18aylık.kartelada ise vizon vardı koltukta nasıl durur bilmiyorum ama koyu gibi..Kir açısından o iyi sanki ama fikirlerinizi merak ettim..
Tv ünitem orta sehpam odada iki köşede olan kitaplıklarım beyaz.
Halım bohem karışık renklerde(vizon krem yeşil kahverengi)
Şimdi böyle bir odaya çocuk va düşünmeden kahve tonu mu alınır krem tonu mu ? Sonuçta uzun ömürlü bir şey ve pahalılar mantıklı karar vermek istiyorum
Karteladaki iki renk.(üstteki krem kirlenmiş gibi daha açık dediler)