• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

L takım ne renk olmalı ?

Mrs-cicek

🍀
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.389
Puanlar
723
Merhaba yıllardır antrasit gri l takım kullanıyorum seviyordum da ama artık eskidi değiştirmek istiyorum
Uzun zamandır bakıyorduk bugün bi mağazada kafama bi model yattı ama renk olarak kararsız kaldım.Teşhirdeki ürün açık krem çok hoştu ancak hem 9yaşında kızlarım hem bebeğim var 18aylık.kartelada ise vizon vardı koltukta nasıl durur bilmiyorum ama koyu gibi..Kir açısından o iyi sanki ama fikirlerinizi merak ettim..
Tv ünitem orta sehpam odada iki köşede olan kitaplıklarım beyaz.
Halım bohem karışık renklerde(vizon krem yeşil kahverengi)
Şimdi böyle bir odaya çocuk va düşünmeden kahve tonu mu alınır krem tonu mu ? Sonuçta uzun ömürlü bir şey ve pahalılar mantıklı karar vermek istiyorum 🤭
Karteladaki iki renk.(üstteki krem kirlenmiş gibi daha açık dediler)

Eklentiler

• DA02AB89-E090-4A0B-A309-256309A52585.webp
    DA02AB89-E090-4A0B-A309-256309A52585.webp
    168,5 KB · Görüntüleme: 70
kumaslar leke tutuyor mu? Ben acik renk seviyorum ama cocuklar da muhakkak bisi dokuyorlar o nedenle acik renge gecemedik :( ben alttakini begendim.

kumaslar leke tutuyor mu? Ben acik renk seviyorum ama cocuklar da muhakkak bisi dokuyorlar o nedenle acik renge gecemedik :( ben alttakini begendim.
Asla leke tutmaz dediler pek güvenmedim 😅
Havlu kumaş dedi

Asla leke tutmaz dediler pek güvenmedim 😅
Havlu kumaş dedi
Guven sekerim neden guvenmedin :) olmadi sur orada bir damla kan ya da cikolata bak bakalim ne oluyor :) oyleyse ben magazada gordugum acik kreme yürürüm. Acik renk bence daha ferah hava veriyor salona

Guven sekerim neden guvenmedin :) olmadi sur orada bir damla kan ya da cikolata bak bakalim ne oluyor :) oyleyse ben magazada gordugum acik kreme yürürüm. Acik renk bence daha ferah hava veriyor salona
Bak cnm bu takım 🤔

Eklentiler

• IMG_1748.webp
    IMG_1748.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 59
Back
X