• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltukta tay tüyü kumaş cinsi..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

cunci

Mutluluk uzakta değil, kendi içimizde ;)
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
1.175
1.643
133
Selamlar,
Koltuklarda tay tüyü denen bir kumaş türü var. Bu tür kumaşı kullanan var mı, memnun usunuz ?
Dokusu çok hoşuma gitti, yumuşak ama yazın kadife gibi yakar mı sıcaktan acaba?
Firmaların çoğu şikayet almadık diyor ama satış taktiği olabilir tabi..
Kullananlar varsa fikirlerini rica edeceğim. Bir de enk tonu olarak vizon, krem, kahve tonları. Bu kumaş cinsinin pudra pembesi, açık mavi gibi tonlarına denk geldiniz mi acaba ?
Çok teşekkürler şimdiden..

bizim kanepeler kahve tay tüyü.. çok memnunum.. yazın yakmıyor.. leke tutmuyor.. bebeğim neler döktü, neler sildim hep çıktı..
tay tüyü kumaşlarda kalite farkı çok oluyor.. yerli var yabancı var.. ben 3 yıl önce metresi 30liraya aldım geçen hafta kayınvalidem metresi 10liraya almış.. bir de renk tonu seçerken salonun ışık alma durumuna göre davranın,,, ışıkta çok açık duruyorlar..

benim salon takımım krem tay tüyü kumaş ve çok memnunum 1,5 yaşındaki kızıma rağmen gayet temiz duruyorlar ıslak mendille bile leke çıkıyor

Çok teşekkür ederim bayanlar :16:
Islak mendil ile leke çıkarmayı satıcıları da söylemişti ama çok inandırıcı gelmemişti açıkçası :)
Bir bilene danışmak her zaman daha rahatlatıcı :13:

Back
X