• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltukta uyuklayan koca

Tamam ozellikle konu sahibi hala aktif bir konu bulcam. Sirf sen merakta kalma diye. :-):-)Seni darda birakir miyim ben. Galp galp galp:KK70:

Anaaammm ele basimi oldum ben simdi. Mune ilkk beni cimbizlayacako_O:KK23::KK22::KK60:
Evet. Hep sen bizi ayartiyon :KK49::KK45::KK53::oops::oops::oops::oops:

Bazen bende google dan tarattığımda buradan eski bir konu çıkıyor.. Aktifse üye insanın sorası geliyor , aynı mı hala diye ?

Bu eski konulara neden bu kadar kızılıyor pek anlamıyorum..
Eğer amaç varsa eski konular yeniden gündeme gelebilir bence.

Özelden mesaj atılabilir...

Bencede yatak odaniza kücük bir tv alin...belki adam cidden tv seyrederek yatmaya alismis...var öyle insanlar seyretmeseler bile ille tv acik olucak baska türlü uyuyamiyorlar...Birde öyle dene arkadasim...:nazar:
Evet ben mesela. Artik degil cok sukur ama evlenmeden once tvyi izlemesemde tvm hep acik olurdu. Onsuz uyuyamazdim. Evlendim cok zorlandim ilk zamanlar, esim uyurdu horul horul ben en az daha bi saat uyuyamazdimda telefonla oynardim. Cok sukur sonra sonra alistim.

Benim arkadasımın esi oyleydi ben bazen onlarda kalirdim ki cocukluk arkadasim kendisi kocasi tv karsisinda uyurdu hep oda basedememis orda oylece birakip gider yatardi ustunu bile ortmezdi adam butun kis gripli gezerdi ama yine o koltukta oylece uyurdu sabah ordan kalkip ise gidermis

Arkadaslar 2009 dan beri devam mi boyle meraklandim konu sahibi soylesene bacimmm

arkadaşlar 3 yıllık evliyiz.eşimin evlenmeden önceki yaşantısı biraz dağınıktı.ailesi çok serbest bırakmış ve sonradan yaşadığı bekar evindede çok rahattı.evlendik ve benim eşim salonda tv izlerken koltukta uyuklayan bir tipmiş.öyle anladım.zaten accayip tv izlemeyi seven bir adam hastalık dercesinde yani özelliklede futbol.ama saat ilerleyince başlıyor uyumaya.şu 3 yılda toplasam 5 defa hadi yatalım die birlikte yatağa birlikte girmemişizdir.ilk başlarda çok kavga etttik.ben düzenli bir kadınım ve pijamalarımı giyip yatağıma yatıp öle uykuya dalarım.eşimse tam tersi.işten gelir üstünü çıkarıp ölece artık uyur.bi uyanırım bakarım saat 3 olmuş 5 olmuş tv açık,salonun ışıkları açık adam hor hor uyuyo.ilk başlarda sinirli sinirli uyandırıp yatırırdım.sonraları baktım gelmemişmi kalkıp kapıyı kilitlerdim.uyanıp gelince kapı kilitli olur ve biz sabah gene kavga ederdik.daha sonraları koltukta uyuduğu gecenin sabahında kahvaltı hazırlamayı bıraktım.şimdi artık hiiçççç uğraşmıyorum.ben yatıyorum diyip gidip yatıyorum.artık ne zaman uyanırsa öle gelip yatıyo sabahta kendi kendine kalkıp gidiyo işine.tamam bazen olur ama bu bizim hayatımız oldu artık.zaten sorunluyuz evliliğimizde bide bu iyicene tuz biber oluyor.ne romantizm kaldı ne bişi.birbirimizi hiç umursamamaya başladık.çok konuştum güzellikle dil döktüm,tepki yaptım,tehdit ettim yani ne yaptıysam boşuna.hiiççççç gram değişmedi.ne yapıcam ben böyle varmı bu sorunu yaşayan,yada akıl çözüm verebilecek olan....
:)))) Canım tek derdin bu olsun. Benim eşim de üstünü başını değiştirmeden evde dolaşır, tv karşısında uyuklar. Bak ben sana anlatayım da biraz yüzün gülsün :KK48:. Beceriksizdir. Makarnası bile yenmez. Hastayken bile yemekleri ben yaparım. Ben söylemezsem donunu bile bulamaz. Kariyer sahibi biri olmama rağmen evime bir kere temizlikçi gelmedi daha. Yemeği kaldırırım tatlı ister; tatlıyı veririm çay ister; çayı hazırlarım çekirdek fıstık ister..işyerindeki işlerini bile bana yaptırmaya kalkar :KK70:..bir de tutar "ya sen neden benim akrabalarıma gidip gelmiyon" der. Ama çok iyi biridir. Ahlaklıdır, namusludur, merhametlidir. Allah yokluğunu göstermesin. Başımdan eksik etmesin. Bir de bebişimiz olsa; yuvamız şenlense..:KK46:

Back
X