• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltukta uyuklayan koca

belki de bu bir alışkanlıktır ve tv sesi olmadan uyuyamıyodur.
yerinde olsam onu cezalandırmak yerine sarılırım öperim gerekirse yanında uyurum "aşkım yalnız uyumak istemiyorum" fln derim.

benim eşimde tv bağımlısı resmen baş etmem çok zor oluyor
eve kaçta girersek girelim ilk işi salona gidip tvyi açmak üzerini bile değiştirmeden kumandaya sarılıyor
salonda üstünü başını çıkarıyor akşamları yemekten sonra da çok tembel sofradan kalkıp direk salona tvye gidiyordu
doğum gününde mutfağa küçük bi tv aldım şimdi biraz daha rahatız sanki ama tv konusunda hala aynı hiç bişi değişmedi
bende uykum gelince onun yanına uzanıp uyuyorum baktı ki rahat edemiyoruz tvyi kapatıp odamıza gidiyoruz, bazen kızıyorum ben yatıyorum sen otur tv izle diyorum napiiim tv izliyorum diyo ama uyukluyo burada uyuma aşkım kalk yatağa yat deyince de yok yok uyumuyorum diyo arkamı dönüyorum horluyo
anlayacağın seninle benzer problemleri yaşayan bizler de varız
tv bağımlılığı konusunda çözüm bulan varsa bize de bilgi verse ne güzel olur

yanında yatarak sıkıntı yaratıyorum tamam ama diğer koltuğa geçiyor!bu sefer ikimiz gene ayrı koltuklarda sabaha kadar uyumuşuz.valla bizim yatak yıllarca eskimicek.yatak odasına tv alamam yan komşuyla bitişik yatak odamız saygısızlık olur.çözümü yokkkkkkkkk:1no2:

arkadaşlar 3 yıllık evliyiz.eşimin evlenmeden önceki yaşantısı biraz dağınıktı.ailesi çok serbest bırakmış ve sonradan yaşadığı bekar evindede çok rahattı.evlendik ve benim eşim salonda tv izlerken koltukta uyuklayan bir tipmiş.öyle anladım.zaten accayip tv izlemeyi seven bir adam hastalık dercesinde yani özelliklede futbol.ama saat ilerleyince başlıyor uyumaya.şu 3 yılda toplasam 5 defa hadi yatalım die birlikte yatağa birlikte girmemişizdir.ilk başlarda çok kavga etttik.ben düzenli bir kadınım ve pijamalarımı giyip yatağıma yatıp öle uykuya dalarım.eşimse tam tersi.işten gelir üstünü çıkarıp ölece artık uyur.bi uyanırım bakarım saat 3 olmuş 5 olmuş tv açık,salonun ışıkları açık adam hor hor uyuyo.ilk başlarda sinirli sinirli uyandırıp yatırırdım.sonraları baktım gelmemişmi kalkıp kapıyı kilitlerdim.uyanıp gelince kapı kilitli olur ve biz sabah gene kavga ederdik.daha sonraları koltukta uyuduğu gecenin sabahında kahvaltı hazırlamayı bıraktım.şimdi artık hiiçççç uğraşmıyorum.ben yatıyorum diyip gidip yatıyorum.artık ne zaman uyanırsa öle gelip yatıyo sabahta kendi kendine kalkıp gidiyo işine.tamam bazen olur ama bu bizim hayatımız oldu artık.zaten sorunluyuz evliliğimizde bide bu iyicene tuz biber oluyor.ne romantizm kaldı ne bişi.birbirimizi hiç umursamamaya başladık.çok konuştum güzellikle dil döktüm,tepki yaptım,tehdit ettim yani ne yaptıysam boşuna.hiiççççç gram değişmedi.ne yapıcam ben böyle varmı bu sorunu yaşayan,yada akıl çözüm verebilecek olan....
Eşiniz degistimi ?

Zaten sorunluyuz demişsiniz.
Acaba bu sorunlar tüzünden koltuğu tercih ediyor olabilir mi?

Yatak odanıza tv almayn derim.
Bu alışkanlıktan kurtarmaz daha da bağmlı yapar ve kavgalarnız daha kötüye götürür evliliği.
Konuşma,dikkat çekip yanınıza gelmesini sağlamak fayda sağlamadığında yardım almayı deneyin.
Bu konuşmalar ve yardım konusunu dillendirirken yapıcı üslupla iletişim kurun.
Kolay gelsin zor

Back
X