Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz degistimi ?arkadaşlar 3 yıllık evliyiz.eşimin evlenmeden önceki yaşantısı biraz dağınıktı.ailesi çok serbest bırakmış ve sonradan yaşadığı bekar evindede çok rahattı.evlendik ve benim eşim salonda tv izlerken koltukta uyuklayan bir tipmiş.öyle anladım.zaten accayip tv izlemeyi seven bir adam hastalık dercesinde yani özelliklede futbol.ama saat ilerleyince başlıyor uyumaya.şu 3 yılda toplasam 5 defa hadi yatalım die birlikte yatağa birlikte girmemişizdir.ilk başlarda çok kavga etttik.ben düzenli bir kadınım ve pijamalarımı giyip yatağıma yatıp öle uykuya dalarım.eşimse tam tersi.işten gelir üstünü çıkarıp ölece artık uyur.bi uyanırım bakarım saat 3 olmuş 5 olmuş tv açık,salonun ışıkları açık adam hor hor uyuyo.ilk başlarda sinirli sinirli uyandırıp yatırırdım.sonraları baktım gelmemişmi kalkıp kapıyı kilitlerdim.uyanıp gelince kapı kilitli olur ve biz sabah gene kavga ederdik.daha sonraları koltukta uyuduğu gecenin sabahında kahvaltı hazırlamayı bıraktım.şimdi artık hiiçççç uğraşmıyorum.ben yatıyorum diyip gidip yatıyorum.artık ne zaman uyanırsa öle gelip yatıyo sabahta kendi kendine kalkıp gidiyo işine.tamam bazen olur ama bu bizim hayatımız oldu artık.zaten sorunluyuz evliliğimizde bide bu iyicene tuz biber oluyor.ne romantizm kaldı ne bişi.birbirimizi hiç umursamamaya başladık.çok konuştum güzellikle dil döktüm,tepki yaptım,tehdit ettim yani ne yaptıysam boşuna.hiiççççç gram değişmedi.ne yapıcam ben böyle varmı bu sorunu yaşayan,yada akıl çözüm verebilecek olan....
Yahu hortlatmayın şu eski konuları.Eşiniz degistimi ?
SananeYahu hortlatmayın şu eski konuları.
Yeter yahu yeter.
Terbiyesizlik yapmayın.Sanane
Tabirdeki it siz oluyorsunuz galiba :)Terbiyesizlik yapmayın.
Dingonun ahırı mı burası. Can sımıntısından forumu it girmiş yonca tarlasına çevirdiniz.
Başka hortlattığın bi konuda Kibledim seniSanane
Kibledim derken :)Başka hortlattığın bi konuda Kibledim seni![]()
Yani adminlere bildirdim en azından konuları kapatırlarKibledim derken :)
Kapatmak isteselerdi şimdiye kadar kapatirlardiYani adminlere bildirdim en azından konuları kapatırlar
Kibleyin arkadaşlar yetti artık resmen trollük yapıyorlar.Başka hortlattığın bi konuda Kibledim seni![]()
Trol derken :)Kibleyin arkadaşlar yetti artık resmen trollük yapıyorlar.
Mune ye mesaj attım duruma el koyar inşallah.
Tabirdeki it siz oluyorsunuz galiba :)
İnş. Canım canı sıkkın belli arkadaşınKibleyin arkadaşlar yetti artık resmen trollük yapıyorlar.
Mune ye mesaj attım duruma el koyar inşallah.
Eşiniz degistimi ?