• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuktaki balık yağı kokusu

selenge06

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
20
7
611
Ankara
Merhaba arkadaşlar çocuklarıma Balık yağı(şurup şeklinde) içirirken koltuğa döküldü ve inanılmaz kötü kokuyor. Çamaşır suyu ile sildim geçmedi. Sirkeli suyla sildim olmadı limon sürdüm olmadı. Gül suyu döktüm o da ağır bir koku bastırır belki diye ama maalesef 😔 Farklı bi fikri olan var mı?

Merhaba arkadaşlar çocuklarıma Balık yağı(şurup şeklinde) içirirken koltuğa döküldü ve inanılmaz kötü kokuyor. Çamaşır suyu ile sildim geçmedi. Sirkeli suyla sildim olmadı limon sürdüm olmadı. Gül suyu döktüm o da ağır bir koku bastırır belki diye ama maalesef 😔 Farklı bi fikri olan var mı?
Karbonat dökün yayın iyice üzerine. bekletin birkaç gün. Sonra süpürüp direkt sirkeyle silin. Suula durulayın. Karbonat kokulari emer. Dolap lokusu ayakkabi kokusu aklina ne gelirse hepsini yok eder.

Kızım uyurken koltuğa kaçırdı sildim ama çiş kokusu çıkmadı gibi geliyor bende karbonat denesem iyi gelir mi acep :temizlik:

Merhaba benımde kızım balık yagını 3 lü koltuguma döktü acaba çözümü için ne yaptınız ögrenebılırmıyım

Back
X