- Konu Sahibi moonlight_mj4ewr
-
Çok geçmiş olsun ve seninde bayramın kutlu olsun...
Bende bir gün bayramda evimizdeki camlı orta sehpanın içine düştüm.Nasıl becerdiysem.Birden dengemi kaybedip iki kolumla birlikte düştüm içineÖzellikle parmağım kesildi ki 4 5 yere daha bant yapıştırdım da en kötüsü parmağımdı...Aradan 5 sene gibi bir zaman geçti o parmağım da izi durur.Deri aynı ama hafif çıkıntılı duruyor.
Seninki daha büyük.Zamanla deri iyice çevreler onu ama kalabilir gibi geldi bana.Gidip aslında bir cildiyeye danış.Uzmanı omu onu da bilmiyorum tam ama sanırım cildiye bakar.Belki işlem uygulayıp düzeltirler...İnşallah iz kalmaz...
benim bundan daha hafif bir yaram vardı ve iz kaldı bende bekliyorum belki geçer.ama sen bi doktora git yara izi kalmaması için ilaçlar var.
tesekkür ederim cevabın için gitmeliyim kesinlikle haklısınız..off çok kötü ya
üzülme canım ya geçer ama öyle kantoron filan sürme zararlı olabilir.bazı yağlar hücrenin genel yapısını bozar tedavi edilmicek hale getirir aman dikkat.
Canim gecmis olsun
papatya kremi alip sürmeni tavsiye ederim,cok iyi.
çok teşekkür ederim :) yani iz kalmasını mı önlüyor canım? :))
Evet canim aynen,hem pahalida olmayan birsey ama sana tavsiyem bak gercekten dene,cünkü bunu bir hekim banada zamaninda tavsiye etti ve onun yanik izleri bile bununla cok iyilesmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?