Kolumdaki siyah tüyler

Nazot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
136
0
116
İstanbul
Bizlerin baş belası kıllara ben çözüm bulamıyorum. Ağda ile almayı düşündüm ama çıkmaya başlayınca diken diken çıkmaya başladığı için cesaret edemiyorum. Ten rengim de hala açılmadığı için epilasyon yaptıramıyorum. Tüy sarartıcılar da oldukça kısa süreli :/ napacağım ben :/

Bizlerin baş belası kıllara ben çözüm bulamıyorum. Ağda ile almayı düşündüm ama çıkmaya başlayınca diken diken çıkmaya başladığı için cesaret edemiyorum. Ten rengim de hala açılmadığı için epilasyon yaptıramıyorum. Tüy sarartıcılar da oldukça kısa süreli :/ napacağım ben :/

Ben aldırmıyorum kollarımdaki tüyleri.
Ama duyuyorum epilasyon aleti ve ağdayla alıyorlar sanırım genelde.

Ağda gayet güzel neden ki? :/
Tamamen kurtulmak istiyorsan kesinlikle iğneli epilasyon:34:

Ben alıyorum şahsen ojeyle siyah kıllı kollar hoş gelmiyor gözüme:26:
Ağdayla alıyorum eğer vaktim yoksa epilasyon aletiyle alıyorum hemen 2 dakikada . Pürüzsüz çokta güzel oluyo:21:

benım kolumda tuy cok yok ama olanı bıle benı rahatsız edıyor..ben epılasyon aletıyle alıyorum..sıkıntı yasamıyorum..

Ben epilasyon aletiyle alınca böyle sivilcelenme oluyor ağdada o olmuyor kızlar neden ki:26:
En iyi Braun su altından çalışanı kullanıyorum ama sivilce yaptığından boşa almışım ah salak kafam:5:
Benim problemimle karşılaşan yok mu?:26:

sanırım kolumdakı tuylerı aldırrısam kendımı çıplak hıssederım:9::9::9::9: bır arkadaşım aldırıyor kollarından sakal çıkıyor sankı kirpi gibi:20::20:neyseki açık tenliyim tuylerımde sarı mutlaka göze batıyordur ama yınede aldırmam uğraşamam

sanırım kolumdakı tuylerı aldırrısam kendımı çıplak hıssederım:9::9::9::9: bır arkadaşım aldırıyor kollarından sakal çıkıyor sankı kirpi gibi:20::20:neyseki açık tenliyim tuylerımde sarı mutlaka göze batıyordur ama yınede aldırmam uğraşamam

Ben kışın aldırmıyorum pek zaten azaldılar ama yaz yaklaşıp kısa sıfır kol giymeye başlayınca tüm kol aldırınca o hissi yaşıyorum cıbıldakmışım gibi:52::52::52:

Ben bimin agda bantlariyla aliyorum cok guzel oluyor.eskiden agdayla da aldim sorun olmadi.rahatsiz ediyorsa al bence bayilacaksin kollarina.hic de diken gibi cikmiyor.ayni incelikte hatta azaldi bile

Epilasyon yaptıramıyorum ki :/ ten rengimin açılması lazımmış yoksa leke olurmuş
Bir arkadaşım ağdayla alıyor ama böyle sakal gibi çıkıyor e sonra onlar bir şeyle alınmaz küçücük kıllar :/ of çok dertliyim

Ben epilasyon aletiyle alınca böyle sivilcelenme oluyor ağdada o olmuyor kızlar neden ki:26:
En iyi Braun su altından çalışanı kullanıyorum ama sivilce yaptığından boşa almışım ah salak kafam:5:
Benim problemimle karşılaşan yok mu?:26:

Benim makinede suda çalışandan arada batık yapıyo okadar:44:
Valla erkek arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kızlarda en rahatsız oldukları şey kol kılları. Bi'arkadaşım "yüzüne bakıyosun bebek gibi nasıl bakımlı, kola gelince benim kolla kapışıyor valla" demişti kendilerine bakmadan:9:

Keşke sarı olsalardı ozaman almazdım cidden ama esmerlerde ve kumrallarda genellikle o kıllar ben burdayım diye bağırıyo :44:

Epilasyon yaptıramıyorum ki :/ ten rengimin açılması lazımmış yoksa leke olurmuş
Bir arkadaşım ağdayla alıyor ama böyle sakal gibi çıkıyor e sonra onlar bir şeyle alınmaz küçücük kıllar :/ of çok dertliyim

Makine alıyor o bit kadarları bile ben hiç gezmedim öyle:9: Ağda da inceltiyo bi'süre sonra zaten yumuşacık oluyo.

Benim makinede suda çalışandan arada batık yapıyo okadar:44:
Valla erkek arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kızlarda en rahatsız oldukları şey kol kılları. Bi'arkadaşım "yüzüne bakıyosun bebek gibi nasıl bakımlı, kola gelince benim kolla kapışıyor valla" demişti kendilerine bakmadan:9:

Keşke sarı olsalardı ozaman almazdım cidden ama esmerlerde ve kumrallarda genellikle o kıllar ben burdayım diye bağırıyo :44:

Öyle mi diyorlar çok utandım ben şimdi :///
Sally hansen tüy sarartıcısına iyi diyorlar ama bugün 3 eczaneye sordum yok, netten araştırdım satışı yokmuş artık burada of!

Ben de ağdayla alıyorum, ilk aldığımda tek tük sivilce çıksa da ilerleyen zamanlarda geçiyor.
Dert etmeyin, hem ağda dik çıkarmıyor..
Sürekli ağda yapınca tüylerin zamanla kaybolduğunu bile duymuştum :)

Ben de ağdayla alıyorum, ilk aldığımda tek tük sivilce çıksa da ilerleyen zamanlarda geçiyor.
Dert etmeyin, hem ağda dik çıkarmıyor..
Sürekli ağda yapınca tüylerin zamanla kaybolduğunu bile duymuştum :)

Onu bende duydum da 15-20 yıldan beri alanlardan duydum :)

ben kol kıllarına çözümü lazerde buldum. çok kararsız gittim fakat şimdi o kadar memnunum ki. 1 ay önce gittim ilk seansımdı şimdi yumuşacık ama hiç kıl çıkmadı. 1 ay sonra tekrar randevum var , bu kadar iyi sonuç alacağımı bilseydim çok daha önceden giderdim.

ben kol kıllarına çözümü lazerde buldum. çok kararsız gittim fakat şimdi o kadar memnunum ki. 1 ay önce gittim ilk seansımdı şimdi yumuşacık ama hiç kıl çıkmadı. 1 ay sonra tekrar randevum var , bu kadar iyi sonuç alacağımı bilseydim çok daha önceden giderdim.

bu lazerlilerin de çeşidi oluyor sanırım.sizinkinin markası ne ?

Back
X