Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizlerin baş belası kıllara ben çözüm bulamıyorum. Ağda ile almayı düşündüm ama çıkmaya başlayınca diken diken çıkmaya başladığı için cesaret edemiyorum. Ten rengim de hala açılmadığı için epilasyon yaptıramıyorum. Tüy sarartıcılar da oldukça kısa süreli :/ napacağım ben :/
sanırım kolumdakı tuylerı aldırrısam kendımı çıplak hıssederımbır arkadaşım aldırıyor kollarından sakal çıkıyor sankı kirpi gibi
neyseki açık tenliyim tuylerımde sarı mutlaka göze batıyordur ama yınede aldırmam uğraşamam
Ben bimin agda bantlariyla aliyorum cok guzel oluyor.eskiden agdayla da aldim sorun olmadi.rahatsiz ediyorsa al bence bayilacaksin kollarina.hic de diken gibi cikmiyor.ayni incelikte hatta azaldi bile
Ben epilasyon aletiyle alınca böyle sivilcelenme oluyor ağdada o olmuyor kızlar neden ki:26:
En iyi Braun su altından çalışanı kullanıyorum ama sivilce yaptığından boşa almışım ah salak kafam
Benim problemimle karşılaşan yok mu?:26:
Epilasyon yaptıramıyorum ki :/ ten rengimin açılması lazımmış yoksa leke olurmuş
Bir arkadaşım ağdayla alıyor ama böyle sakal gibi çıkıyor e sonra onlar bir şeyle alınmaz küçücük kıllar :/ of çok dertliyim
Benim makinede suda çalışandan arada batık yapıyo okadar:44:
Valla erkek arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kızlarda en rahatsız oldukları şey kol kılları. Bi'arkadaşım "yüzüne bakıyosun bebek gibi nasıl bakımlı, kola gelince benim kolla kapışıyor valla" demişti kendilerine bakmadan
Keşke sarı olsalardı ozaman almazdım cidden ama esmerlerde ve kumrallarda genellikle o kıllar ben burdayım diye bağırıyo :44:
Ben de ağdayla alıyorum, ilk aldığımda tek tük sivilce çıksa da ilerleyen zamanlarda geçiyor.
Dert etmeyin, hem ağda dik çıkarmıyor..
Sürekli ağda yapınca tüylerin zamanla kaybolduğunu bile duymuştum :)
ben kol kıllarına çözümü lazerde buldum. çok kararsız gittim fakat şimdi o kadar memnunum ki. 1 ay önce gittim ilk seansımdı şimdi yumuşacık ama hiç kıl çıkmadı. 1 ay sonra tekrar randevum var , bu kadar iyi sonuç alacağımı bilseydim çok daha önceden giderdim.