Kolumdaki siyah tüyler

ben alıyorum kolumdakideki epilatörle
yani çok uzamadan tekrar alıyosun sorun olmuyo
ben pişman değilim açıkçası
tüylü olunca daha kötü görünüyo bence
kadına yakıştırmıyorum tüyü
tabi bazılarında az oluyo sarı oluyo ama eğer siyah ve belirginse al bence
kuaförde de aldırabilirsin

ben alıyorum kolumdakideki epilatörle
yani çok uzamadan tekrar alıyosun sorun olmuyo
ben pişman değilim açıkçası
tüylü olunca daha kötü görünüyo bence
kadına yakıştırmıyorum tüyü
tabi bazılarında az oluyo sarı oluyo ama eğer siyah ve belirginse al bence
kuaförde de aldırabilirsin

Siyah ama çok belirgin değil ince ama ben yine de rahatsız oluyorum işte

Siyah ama çok belirgin değil ince ama ben yine de rahatsız oluyorum işte

canım al gitsin rahatsızsan ben kaç yıldır alıyorum

ayrıca birçok kişi de alıyo zaten
yoksa herkesin kolunda az ya da çok tüy oluyo ve belli oluyo zaten almayınca

Öyle mi diyorlar çok utandım ben şimdi :///
Sally hansen tüy sarartıcısına iyi diyorlar ama bugün 3 eczaneye sordum yok, netten araştırdım satışı yokmuş artık burada of!

Yok yahu niye utanasın insanız sonuçta zaten bacaktı, koltuk altıydı uğraşıp duruyoruz onların öyle bi'derdi yok ondan rahatça sallıyolar:9:.
Ama şu da bi'gerçek ki estetik olarak itici buluyolar demekki.
Çok gözüne batıyorsa al bence zaten bi'kere alınca insan kıllar geri çıkınca bi'garipsiyo:9:

Bizlerin baş belası kıllara ben çözüm bulamıyorum. Ağda ile almayı düşündüm ama çıkmaya başlayınca diken diken çıkmaya başladığı için cesaret edemiyorum. Ten rengim de hala açılmadığı için epilasyon yaptıramıyorum. Tüy sarartıcılar da oldukça kısa süreli :/ napacağım ben :/

valla canm ben ağdayla alıyorum:) ilk 3 4 ay diken gibi oluyor ama sonra düzeliyor.. zaten 2 aya yakın anca çıkıyor:) ayrıca ağdayla aldığın için ufakkende alabiliyorsun ve kol hiç acımıyor:)

kesinlikle tüylerini al ben sir ağdayla aldırıyorum 3 senedir daha önce aldırmadığıma pişman oldum bende hem sert çıkar diye aldırmamıştım ama hiçte öyle çıkmıyor hatta kolu kıllı birini görünce gidip aldır diyesim geliyor:27:

Ben epilasyon aletiyle alınca böyle sivilcelenme oluyor ağdada o olmuyor kızlar neden ki:26:
En iyi Braun su altından çalışanı kullanıyorum ama sivilce yaptığından boşa almışım ah salak kafam:5:
Benim problemimle karşılaşan yok mu?:26:

Ben varım :) Epilatörler,batık ve sivilce yapıyor bende.

Kollarımı ağda bantları ile kendim alıyorum.
Çok kolay,2 dk da temizleniyor.Hiç diken diken çıkmıyor.
Öyle çıkanlar,tüylerin çıkış yönüne dikkat etmiyordur.
Kollardaki tüyler,diklemesine değil,yanlamasına alınmalı.

Bir de kollar,bacak gibi değil.Bacak 2 kere alıyorsam,kol 1 kere alıyorum.Çıkma süresi daha uzun.

Teni en çok gösteren bölgelerden biri kollar.O yüzden her kadının kolları temiz olmalı diye düşünüyorum.

Ben varım :) Epilatörler,batık ve sivilce yapıyor bende.

Kollarımı ağda bantları ile kendim alıyorum.
Çok kolay,2 dk da temizleniyor.Hiç diken diken çıkmıyor.
Öyle çıkanlar,tüylerin çıkış yönüne dikkat etmiyordur.
Kollardaki tüyler,diklemesine değil,yanlamasına alınmalı.

Bir de kollar,bacak gibi değil.Bacak 2 kere alıyorsam,kol 1 kere alıyorum.Çıkma süresi daha uzun.

Teni en çok gösteren bölgelerden biri kollar.O yüzden her kadının kolları temiz olmalı diye düşünüyorum.
ben de ağda taraftarıyım:9:

Bende bi kez ağday la aldım sivilce çıktı ama tüy sarartıcinin bi zararini gormedim

Canım benımde tüylenme sorunum var benımkı yüz ve kol bölgesınde.yüzümü ıpl yaptırıyorum vede cok memnun kaldım,kolarımıda dıger arkadasların dedı gıbı adayla alıyorum harıka oluyor. Ipl baslamadan önce 2haftafa bı yüzümüde agda yaptırıyordum ve gercekten tügler ınceleıyor

Rengın önemı yok benımkılerde sıyah ve gercekten hıc kalmadı dıye bılırım

benim kol tüylerim çok göze batmıyordu ama evlenirken kuaförüm alalım dedi.bende tamam dedim ve gelinlikle o temizlik çok hoşuma gitti.iyiki aldırmışım.o günden beri sir ağdayla alıyorum. 5dakikada bitiyor.çok kolay.

şimdi bazılarını görünce bacaklar tertemiz kollar tüylü banada bi garip geliyor.hoş olmuyor.

Son düzenleme:
tüyün yapısına göre değişiyor herhalde. ben aldırdım diken diken çıktı, zaten benim bacaklarım da ağdayla almama rağmen dik dik çıkar. ben de vazgeçtim almıyorum artık şimdilik sarartıyorum pek belli olmuyor öyle olunca. ilerde lazer yaptırıp toptan kurtulmayı düşünüyorum

Back
X