kolumdaki tırnak izleri..yardım lütfen

madamepapillon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
156
16
98
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
yaz başından beri kolumda küçük küçük sivilceler,siyah noktalar belirmeye başlamıştı.benim de takıntım var sıkmadan duramıyorum.
kollarımı sıktım böyle hep şimdi acaip tırnak izleri var,sivilceler geçmeye yüz tutsa da onlar bir türlü geçmiyor :((
ne yapabilirim,benimle aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanınız var mı?

pardon yanlış yazmışım
-feti lambayı söndür ele daha romantik oli....

Aynı sorunu yaşıyorum ama bir çözüm yolu bulamadım bende kolumun üst tarafı full tırnak izi :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı sorunu yaşıyorum ama bir çözüm yolu bulamadım bende kolumun üst tarafı full tırnak izi :((

kimisi geçer diyor, kimisi geçmez diyor :18::18::18:
puff kendi haline bıraktım.eczacıya gittim gecen bir krem söyledi 70-80 tl civarı ama kendisi de kesin geçirir diye konuşamıyo.güvenemedim o parayı vermeye off:18::18::18:

Kandaki bir takım değerlerin düzeyine göre bazı ciltlerde çok çabuk izler falan oluşabiliyor. Mesela annemde trombosit eksikliği sorunu var, çok hafiften bile bir yerlere çarpsa sanki çok ağır bir darbe almış gibi morarıyor falan. Ya da cilt tipiniz hassastır, bu yüzden daha dikkatli olmanız geriyordur, vs... Demek istediğim şu ki, geçmeyen tırnak izlerinizin nedeni de eksik ya da fazla değerler olabilir. Bir dermatoloğa görünün bence, en doğru ve güvenilir cevabı ancak ondan alabilirsiniz.

Bnde de ayni problem var. Fito kullaniyorum ve CeleocinT. Etkisini gostermeye basladi. Ama gecer. Daha once de gecti. Sonra tekrar patlattim sivilceleri tekrar oldu

Bnde de ayni problem var. Fito kullaniyorum ve CeleocinT. Etkisini gostermeye basladi. Ama gecer. Daha once de gecti. Sonra tekrar patlattim sivilceleri tekrar oldu

celeocin t dediğiniz cleocin t mi acaba? bir de fito nedir fiyatını yazar mısınız işe yaradı mı? ne kadar sürede :18::18:

Al bir tane madecassol 7 tl ye sür sabah akşam geçeceğini düşünüyorum. Birde tabi güneşe çıkma o lekelerle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha önce kullandınız mı? işe yaradı mı ..
valla bi dünya şey sürdüm imex,bepanthen falan sivilceler geçiyor öyle mor mor izler tırnak izleri duruyor :18::18:

Tırnak izi gecer arkadasim. kendimi bildim bileli kolumda alerji gibi bi seyler var ve ozellikle cocukken cok ugrasirdim. her yerim tirnak izi abartisiz söylüyorum belki 100 tane ufak ufak tirnak izim vardı. hiçbir sey yapmadim acikcasi kafama bile takmadim ve simdi hicbir şey yok. eger kabuk tutup kabuk atmissa ve beyaz beyaz izler varsa guneslenin, gecer.

Tırnak izi gecer arkadasim. kendimi bildim bileli kolumda alerji gibi bi seyler var ve ozellikle cocukken cok ugrasirdim. her yerim tirnak izi abartisiz söylüyorum belki 100 tane ufak ufak tirnak izim vardı. hiçbir sey yapmadim acikcasi kafama bile takmadim ve simdi hicbir şey yok. eger kabuk tutup kabuk atmissa ve beyaz beyaz izler varsa guneslenin, gecer.

Öyle demeyin rahatça sıfır kollu bişeyler giyemiyorum :14::14:
böyle kabuklu bazıları olmayanlar da mor mor noktalar şeklinde.
umarım dediğiniz gibi geçer.

celeocin t dediğiniz cleocin t mi acaba? bir de fito nedir fiyatını yazar mısınız işe yaradı mı? ne kadar sürede :18::18:

evet cleocin t :) fito sivilce izleri için kullanılıyo. doktor yazdığı için fiyatını bilmiyorum ama ucuzdur yani. bi haftada eskisine göre çok daha iyi bi durumda. umarım hepten geçer :2:

Back
X