Bu amelyatların hepsi tek seferde olamazzz evet kombin amelyatlar var ama sizinkidi gibi deil cok buyuk risk nerede oldunuz amelyat hangi doktora acaba? Cok buyuk gecmıs olsun, umarım biran önce saglıgınıza kavusursunuzIyi günler ben sayfaya yeni üye oldum sizinle Ameliyatimi paylaşmak istiyorum
Belki birileri bana fikirler verebilir.
Bundan 3 hafta evel Karin germe bel liposuction ve uyluk germe arti labyum ameliyati ve kol germe ameliyati gecirdim yani sizin anlıyacaginiz cok büyük bir riskin altina girdim farkinda olmadan.
O kadar güzel anlatilarki 10 gün sonra iş başi yapabilirsiniz diye cok nayif oldugumdan inadim ve 3 haftadir cok kötüyüm 2gün hastahanede kaldim drenleri cikardilar ne bi antibiotik verdiler nede bir ilgiben Almanyadan geldim 31.7 ameliyat oldum 5gün sonra istanbuldan Zonguldaga izin icin gitik aradan 2gün sonra ateşlendim ve orada acile gittim augumentin 1000lik verdi genel cerah ve pansuman yaptilar gönderdiler her ikinci gün oraya gittim serum ve pansuman yapildi bu arada yalan deyil bütün dikiş yerlerinden intahap akiyordu agrilarim dayanilmaz bir ölcüdeydi ve almanyaya 3 gün oldu döndük lakin halen yatiyorum göbeyimden halen cok sifi akiyor antibiotige devam ediyorum ama daha nekadar devam etmem gerek nezaman düzelme görürüm hic bir bilgim yok
Gercekten hayatimdan hayat gitti
Kimseye bu şekilde inanmayin
bursada oldum bende yurt dısında yasıyorum 7. Gun evıme dondumCok Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin.
Siz nerde oldunuz Ameliyatinizi
Siz nerde ameliyat oldunuzCok gecmis olsun Miss67 .
29 August da bende kombin ameliyat oldum. Almanya dan geldim.
Meme kücültme diklestirme ve karin germe ve liposaksin...
3 gece hadtahanede kaldim. 5 gün Antibiotika ve agri kesici kullandim. Bol yürüyüs ve bol su önerdi doktorum. Bende öyle yaptim.
Ödem halen var. Korse halen giyiyorum. Pazartesi den berifir ise basladim.
Cok cok sikayetim yok. Sabirla bekliyorum neticeyi.
Sizilien Doktor seciminiz biraz hatali olmus galiba!
Umarim sagliginiza kavusursunuz, hersey istediginiz gibi olur
İstanbul da oldumSiz nerde ameliyat oldunuz
Erken baslamis heyecan :) gün yaklastikca bende heyecan baslamisti...Benimde yilbasinda istanbulda heycn basti yaa simdiden
Tanimiyorum.! Allah yardimciniz olsun. Her sey istediginiz gibi olur insallahOp dr veli aslan
Sizin doktorunuz kim ve memnun kaldınız mı ?İstanbul da oldum
Sizin doktorunuz kim ve memnun kaldınız mı ?
Tanimiyorum.! Allah yardimciniz olsun. Her sey istediginiz gibi olur insallah
Simdinasilsiniz aceba? Bende kombin ameliyati olacagim umarim iyi tecrube ederim.Iyi günler ben sayfaya yeni üye oldum sizinle Ameliyatimi paylaşmak istiyorum
Belki birileri bana fikirler verebilir.
Bundan 3 hafta evel Karin germe bel liposuction ve uyluk germe arti labyum ameliyati ve kol germe ameliyati gecirdim yani sizin anlıyacaginiz cok büyük bir riskin altina girdim farkinda olmadan.
O kadar güzel anlatilarki 10 gün sonra iş başi yapabilirsiniz diye cok nayif oldugumdan inadim ve 3 haftadir cok kötüyüm 2gün hastahanede kaldim drenleri cikardilar ne bi antibiotik verdiler nede bir ilgiben Almanyadan geldim 31.7 ameliyat oldum 5gün sonra istanbuldan Zonguldaga izin icin gitik aradan 2gün sonra ateşlendim ve orada acile gittim augumentin 1000lik verdi genel cerah ve pansuman yaptilar gönderdiler her ikinci gün oraya gittim serum ve pansuman yapildi bu arada yalan deyil bütün dikiş yerlerinden intahap akiyordu agrilarim dayanilmaz bir ölcüdeydi ve almanyaya 3 gün oldu döndük lakin halen yatiyorum göbeyimden halen cok sifi akiyor antibiotige devam ediyorum ama daha nekadar devam etmem gerek nezaman düzelme görürüm hic bir bilgim yok
Gercekten hayatimdan hayat gitti
Kimseye bu şekilde inanmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?