elbise dışında derken uzun yada kısa elbise mi istemiyorsun tam anlayamadım :44::44:
uzun da kısa da istemiyorum :) pantalon giyeceğim ama nasıl birşey alsam üstüne ne giysem bilemedim
canım bence pantolon yerine etek bluz kombini yap daha güzel olur
elbise de güzel olurdu ama tabi tercih meselesi
bencede elbise güzel olur tatlım ya ama illede giymem diyorsan beyaz yada siyah keten pantolon steletto topuklu ayakkabı ve üzerine şifon bi bluz olabilir
hanımlar bu yıl üni.den mezun oluyorum ve bir kaç gün sonra (her ne kadar bana saçma gelse de) mezuniyet kınası var.bir otelin kafeteryasında olacak.10-15 kişi arkadaşlar arasında ufak birşey olacak yani.yine de ne giyeceğime karar verebilmiş değilim.otelde olacağı için de çok spor giyinmek uygun düşmez diye düşündüm herkesin içinde sırıtmak istemiyorum..böyle bir durumda -elbise dışında- nasıl bir kıyafet seçimi yapmalıyım?zevkli bayanlar önerilerinizi bekliyorumm
Bence cok sıkı bilekte biten bir pantolon ya da kalem etek giy uzerine peplum bir bluz ve stiletto ayakkabilar. Kiyafetlerini sade tutarsin takiyla zenginlestirirsin. Saclarini da at kuyrugu yaptir. Sade bir makyaj, goz fari kullanmadan cok duzgun bir eyeliner ve koyu ruj tamamdir :)) simdiden hayirli olsun, bence cok guzel bu mezuniyet kinalari bide kirmizi taclar alin super :))) 💃
LG G2 D802
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?