kombin önerisi lütfeeen ?

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
selam kızlar nasılsınız ? ramazan nasıl gidiyor ? inşallah iyidir bu yıl daha bi sıcak ben baya zorlandım açıkçası ama çok şükür yarısı bitti bile. kızlar ben bi tane tunik aldım çok da beğenerek aldım. ama bi türlü kombinleyip giyemedim. kapalıyım genelde dar paça pantolon giyiyorum. ve şal tercih ediyorum. sizce ayakkabı şal çanta pantolon hangi renklerle giyeyim ?

bnce 2 tercihin var
1.si

kırık beyaz yada beyaz pantolon
içinde tuniğine uygun renkleri olan beyaz mavi şal
mavi babed yada
kırık beyaz yada beyazda olur babed
çanta beyaz yada kırık beyaz

bence 2. tercihin

siyah pantolon
siyah yada siyah-mavili şal
siyah çanta
siyah babed

krem dar paça pantolon bordo veya fuşya şal rengarenk bi çantan varsa o ve şalının tonlarındada babet veya siyah babet

beyaz dar paça pantolon ve beyaz şal ile kombinle derim

Taş rengi keten bi pantolon olabilir ama dar paça olmasın bence ....Bu arada nereden aldın:sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence beyaz pantolon, beyaz şal, beyaz şalın içine mavi bandana, ve beyaz bi çanta :) öne çıkan tuniğiniz olsun çok rrenkli olmasın bece

Beyaz pantolon,beyaz şal ve tunik rengi babet

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler genel beyaz dar paçadan yana benimde aklımdaydı ama beyaz pantolon zordur herkese yakışmaz :) bende beyaz diyorum ama üzeri çiçekli bi beyaz pantolon :) bej tonlarında çanta babet. ve gri parlak şal :) pantolonumda grilerde var :) bugün sırf bu tunik için alışverişe çıktım ve bunları aldım. inşallah yakışır

* Çok koyu olmayan lacivert pantolon + lacivert babet veya dolgu topuk lacivert espadril + bej şal + bej çanta

* Krem rengi pantolon + taba rengi ayakkabı + taba çanta + krem rengi şal

* Lacivert pantolon + bej ayakkabı + bej şal + lacivert veya taba çanta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…