Ayneynndağınık severim Dion yane
Öncelikle zrvkler ve renkler tartışılamaz bunlar benim tipim olan irkekleeeEki Görüntüle 1723748
aaaaaa halbukibunu giydim beğenmedi
Sülemem onlan benimKimmis o bakim
Yorma beni kiz. Kasliyim dedim diye bu kadar da ugrastirma beni. Birak bari don cabuk ciksinYoooh yaa okadar kolaymiii
Kim ki bu? Yasi cok kucuk. Agzi sut kokuyordurÖncelikle zrvkler ve renkler tartışılamaz bunlar benim tipim olan irkekleeeEki Görüntüle 1723748
sen bu donla degil pro yönetici bilem.olursun vallaaHe bu donlan hemde
Bilmem artıkınYorma beni kiz. Kasliyim dedim diye bu kadar da ugrastirma beni. Birak bari don cabuk ciksin
Kim ki bu? Yasi cok kucuk. Agzi sut kokuyordur
kokar kız bu çok daginikAyneynn
Bende sevmem ya. Hatta cirkin ama karizmatik severim cogunluklaBeybi feys sevmiyom ıyy ne öyle kız gibi
Çirkin oluck dövücek özünde iyi fitil gibi delüanlu olucak bnm de favorimBeybi feys sevmiyom ıyy ne öyle kız gibi
Hiç te bilemkokar kız bu çok daginik
fetiborlu pasta da sevicek lütfen eksik kalmasinÇirkin oluck dövücek özünde iyi fitil gibi delüanlu olucak bnm de favorim
Kazen gördü aman donu nuda al dedi pronuda alda git dedi ne yaparsan yap dedisen bu donla degil pro yönetici bilem.olursun vallaa
donuna kurban
Ben bu tarzlari oğluşummm diye yanaklarini sıkarim.Bilmem artıkınHıhh hiçte bilem
Neee yooo dövmek yoookÇirkin oluck dövücek özünde iyi fitil gibi delüanlu olucak bnm de favorim
HıhhhBen bu tarzlari oğluşummm diye yanaklarini sıkarim.
Ayyynen :)) çirkin hafif kilolu sakallı kara kas karagöz benim gobi :))Bende sevmem ya. Hatta cirkin ama karizmatik severim cogunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?