Kiyafet markasi gibi geldi bana. Olabilir aklimda bu.Rozzi olsun yaaa sana niyeyse roziii diye seslenesim geliyor benim
Hadi canim sende, limoncuyla kavga mi ettircdn sen beni, bilezikleriyle dover o beni beLimoncu olsun
Vay anam vay, yedeklere bakHahahah karaturna ve marga ve sen
Full gazım suan bendeki koysam
Geçmiş sayfalara göz gezdirmedim ki kaçıncı sayfada var bari onu dii
Benceeee güzelll şimdiden aklım da yer ettiKiyafet markasi gibi geldi bana. Olabilir aklimda bu.
Hadi canim sende, limoncuyla kavga mi ettircdn sen beni, bilezikleriyle dover o beni be
Vay anam vay, yedeklere bak
Bence buraya koymak yerine özel mesajdan resimleşmek daha mantıklı
profil yapıp kaldırcam yaa bişey farkedermi kız marga
Kimya hatun olmaz benden. Edebiyat hatun olabilir ancakKimya hatun olsunCOLIN kitabını okumustum
Ben koydum valla isteyen istediği yerde kullansinzaten küllenmis aşkımız
Allah iyiliğini versinBen koydum valla isteyen istediği yerde kullansinzaten küllenmis aşkımız
Biz onu el birliğiyle alevlendirceezzBen koydum valla isteyen istediği yerde kullansinzaten küllenmis aşkımız
Benim aklıma bir tane daha geldi ama beğenmezsin diye çekiniyorumm diyim miiiKimya hatun olmaz benden. Edebiyat hatun olabilir ancak
Edebi hatun yap işte kısaltarakKimya hatun olmaz benden. Edebiyat hatun olabilir ancak
Kırgızistan
De deBenim aklıma bir tane daha geldi ama beğenmezsin diye çekiniyorumm diyim miii
Ne varmış ki imzam daMarga zaten reklamlardan bir saat acilmiyo sayfa, senin imzadaki hareketli resimde benim basimi donduruyo surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?