Huylandım gızbende seni seviyorum piroşummm
Azıcık kanım kaynadıysa ne var ahahahahahahaha kocasını kaybetmiş yaşlı teyzeler gibii konuştuntöbe töbee gülünmez ya böyle şeye
yedir beni diyorsun yanii
ayyy sen bayağı çapkın
o kanını 250 derecede kaynatır içiririm sana hopp hooopppAzıcık kanım kaynadıysa ne var 
Tam alırım ben sana taaammo kanını 250 derecede kaynatır içiririm sana hopp hoooppp
bi çeyrek alırsan barışırızz
limoncuya kinaye ediyorum diyelimm.. gizliden eleştiriTam alırım ben sana taaammlimoncuyla çok mu takılıyon sen
Huylandım gız
aaaayyy tamamen menfaat ilişkisio kanını 250 derecede kaynatır içiririm sana hopp hoooppp
bi çeyrek alırsan barışırızz
limoncu bile yapmazdı bunuTam alırım ben sana taaammlimoncuyla çok mu takılıyon sen
hadi ordan sen gencecik kızın kalbini kırdın olmaz dedin guruyla oynadın.. bana bak nasıl kol kanat açtım hemen bağrıma bastımmm
aaaayyy tamamen menfaat ilişkisi
limoncu bile yapmazdı bunu
Kesin anlar kaile alırlimoncuya kinaye ediyorum diyelimm.. gizliden eleştiri
Dimi kız ben yanlış seçim mi yaptım yoksa
aaaayyy tamamen menfaat ilişkisi
limoncu bile yapmazdı bunu
Takılıyos canım sen napıyosunNapıyorsunuz gençlik
Uykum geldi ayılmaya çalışıyorummTakılıyos canım sen napıyosun
hoşbulduk mişmokumm
aslında biz senle daha iyi anlaşabilirizhadi ordan sen gencecik kızın kalbini kırdın olmaz dedin guruyla oynadın.. bana bak nasıl kol kanat açtım hemen bağrıma bastımmm
sevgi çeyrekti
sevgi yarımdı
sevgi altındi
sana yanlış öğretmişler conem
kırdın kalbimiDimi kız ben yanlış seçim mi yaptım yoksa
terkedildim margacaaaaannnNapıyorsunuz gençlik
seni terkedenin mantığı şaşmıştır diyorum sözüm meclisten dışarıaslında biz senle daha iyi anlaşabiliriz
kırdın kalbimi
yıktın perişan ettin
terkedildim margacaaaaannn
hoşbulduk mişmokummnapıyorsun ekşıncı
aslında biz senle daha iyi anlaşabiliriz
kırdın kalbimi
yıktın perişan ettin
terkedildim margacaaaaannn
Hangi konu tatlım ?marga'm yaa bir konuya takıldımm kaldımm. çekin kurtarın beni oradan
he şöyle yola gel.. ekşin gardeşliğimizii bozma
beni terkeden duysunda utansın hıhseni terkedenin mantığı şaşmıştır diyorum sözüm meclisten dışarı
evet evet doğrusu buydumarga'm yaa bir konuya takıldımm kaldımm. çekin kurtarın beni oradan
he şöyle yola gel.. ekşin gardeşliğimizii bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?