Şifremi degistirdim
Ya uykum var gibiydi Necla nin konusuna daldım kaçtı
Heh iyi bari içime şu serpildi eccik
Hahaha acaba o konuda az duyarlı olsaydın da buraya konu açacağına eşinle konuşsaydın yazılarını görünce ne düşündü
Ya da düşündü mü hic çok merak ediyorum
Benim kocam da en az necla kadar ekşin yarattı size kabul edin
Aynen ama biz hep seni düşündükya kizdiysa diye
Konu üzerine gece bir kaç bir sey söyledim sonra uyudu.
Akşam eve geldiğinde de sarıldı seni seviyorum falan dedi bi 10 dk duygusala bağladık geçti.
Bu şekilde niye davrandı mesela hala anlam veremiyorum ama hic kızmadı.
Ya da kızacaktı herkesin bana hak vermesi onu engellemiste olabilir
Hahaha acaba o konuda az duyarlı olsaydın da buraya konu açacağına eşinle konuşsaydın yazılarını görünce ne düşündü
Ya da düşündü mü hic çok merak ediyorum
Benim kocam da en az necla kadar ekşin yarattı size kabul edin
@suziella sen avukatla ne goruseceksin. Anlasmali degil mi sizin dava zaten?
Hadi yaa.. Allah kolaylik versin. Barismak mi istiyor yoksa? Konunda anlastik diye okumustum ben.Anlaşmalı değil bebeğim dilekceyi imzalamadi çekişmeli acicam
Yalnız benim erkek arkadaşımda da o potansiyel var ha. Gelip burada konu açmasın bu. Dün gece his işi yok gibi. Oturmuş bir mesajı şu kadar dakikada yazsan 7 bin mesaj şu kadar dakika kapat 5 yılda şu kadar yapar yılda bu kadar yapar diye hesap yapmış, gelmiş bana ayda şu kadar saatini oraya harcıyorsun tesbih çeken cennete gidersin dedi. anlatırken beynim döndü ha
Puhahahhahaha koptum bu hesabaYalnız benim erkek arkadaşımda da o potansiyel var ha. Gelip burada konu açmasın bu. Dün gece his işi yok gibi. Oturmuş bir mesajı şu kadar dakikada yazsan 7 bin mesaj şu kadar dakika kapat 5 yılda şu kadar yapar yılda bu kadar yapar diye hesap yapmış, gelmiş bana ayda şu kadar saatini oraya harcıyorsun tesbih çeken cennete gidersin dedi. anlatırken beynim döndü ha
Hadi yaa.. Allah kolaylik versin. Barismak mi istiyor yoksa? Konunda anlastik diye okumustum ben.
Bebisim ben seni evli sanıyordum ya
Dimi oyle bir havasi var. Bende oyle sandiydim. Bir kizin 22 yasinda evde kaldim konusunda kelesle vuracaktim kendimi. Benide vur mismooo dedi. Aha dedim bu da bendenBebisim ben seni evli sanıyordum ya
Yok yavrum evli değilim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?