Kombin topiğinin çalçeneleri..

Sebep ? Debresyondasin sen dümduk söyledim yüzüne
puhahahahaha hayır açım suzim aç aaaççç
Heeey
Bensiz çok kaynatmayın
Babam wifiynen oynamış azıcık bozulmuş mobil fazla çekmiyor giremicem
Amasiz kopmalik bi durum olunca bi seslenin ben hemen gelirim

Düzeltsene wifi'yi anacım genç hatunsun olmuyor böyle
tamam kafka'm olay sona erince etiketlerim seni bak nasıl eğlendik biz diye

puhahahahaha hayır açım suzim aç aaaççç

Düzeltsene wifi'yi anacım genç hatunsun olmuyor böyle
tamam kafka'm olay sona erince etiketlerim seni bak nasıl eğlendik biz diye

Ahh bebeem gurbet ellerde bi başına aç mi kaldın

Adam modemi değiştirmiş en son turkcellden aldırmıştım o da olmamış eskiyi takmış
Kafasına gore takıldığı için ellemiyorum simdi gidince arkamdan küfür etmesin

Bensiz gülerseniz bogaziniza dursun

makarna yimekten içim dışıma çıktı yeminlen. her türlü makarna kombinasyonunu denedim. salçalı peynirli tavuklu kıymalı ton balıklı ıspanaklı mercimeklii

Senin kizinda sen gibi olacak

ahahahaha bu da bdv.deki istediği cevabı alamayınca bedduaya bağlayan üyelerr gibi şey etti bize

Kafka sensiz gulersek kocalarimiz bassin burayi

Ben aranızda en olgununuzmuyum acaba yaa
Yemek isteğinizi söyleyim yavrularım ben yaparım size annemmismocum çok makarna yeme makarna fizikli olursun, bak fitil yemekten fitil fizikli oluyo elin kızı

Ben aranızda en olgununuzmuyum acaba yaa
Yemek isteğinizi söyleyim yavrularım ben yaparım size annemmismocum çok makarna yeme makarna fizikli olursun, bak fitil yemekten fitil fizikli oluyo elin kızı
Turna'cığım yaş 32 bende.. Makarna kısmı biraz latife.. ama hazır yemeğe hayır demem asla. Sen yap ben yerim. Yaşasın pis boğazlık yaşasınnn Fitil fizikli nasıl olunur diye konu açacağım bdv.ye Çok takıldım bu mevzuya. Fitil fiziğin sırlarını veriinn bana

Hı tamam gençmişim ben
Bence tekrar üyelik almasını bekleyelim işin sırrı kendisinde

Hı tamam gençmişim ben
Bence tekrar üyelik almasını bekleyelim işin sırrı kendisinde
yaa ama nasıl anlayacağız o olduğunu. her defasında yeni üyelik alıyormuş saf banı kalkınca gelse yaa. şu topiğe bile etiketledim dün gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…