- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Hastayım zaten ateş başıma vurmuş o anda ayikamadimgördüm onu gördümm çok güldümmnasıl bir tesadüf.. ahahahaha
noldu onun konusu yaa ? mirak ettim gidip bakayımHastayım zaten ateş başıma vurmuş o anda ayikamadim
Arada begenen oluyo bakiyom bendenoldu onun konusu yaa ? mirak ettim gidip bakayım
Arada begenen oluyo bakiyom bende
Ama suziella çok beğeni aldı beni kullanarak
Sen ben hepimizzAteş ben mi oluyom
Birde bozuk turkceyle yazsaydi. Olay olurdu olayHatunun kendinden haberi yok kimismo cum yorum yapiyo avatarı Koreli dimi S siradanuye ne güldüm sana yaaa
Suzi ya katiliyorum bazi yorumlarina
Sen ben hepimizz
Bidaha olmaz şekerim hastayım zaten daha da hastayım atesim vardı) ogünHatunun kendinden haberi yok kimismo cum yorum yapiyo avatarı Koreli dimi S siradanuye ne güldüm sana yaaa
Bazı yorumlarima mihani bütüntuk uleyyyn
Hala farkında değildi ama ne var giıi avatarimda diyomillet anladı beğeni üstüne beğeni bizimki hala uyuyo
Bidaha olmaz şekerim hastayım zaten daha da hastayım atesim vardı) ogün
Alingan mi oldun sen suzimmnazlaniyor musun bana
Bu kadar kendinden bi haber olur mu insan yahu
Sen avatara bak diye yazmissin ben önce konu sahibininkine baktım sonra acep bana mi diyo dedimHala farkında değildi ama ne var giıi avatarimda diyomillet anladı beğeni üstüne beğeni bizimki hala uyuyo
Sen avatara bak diye yazmissin ben önce konu sahibininkine baktım sonra acep bana mi diyo dedimöyle yazdım valla mesajı yazdıktan sonra konuyla avatarı bağladım geride silmedim
Sende iyi pirim aldın yani
Bitirdin mi lenizabel yoksa sen geçen konu açan üyenin koreli patronunun eşi kızı akrabası filan mısın
bak gönderirsem fena olurSaksi_Degilim_Ben gönderdim pilav krizine girdii
İyiyim canım sen nasılsınİyi akşamlar piraye nasılsın
Bunla 2.sefer oldu siyaset topiginde çinlilerden konu açılmış yorum yaptım hic sevmedigimi yazdım konu sahibi themis senin profil ney diye sorduÜstünden prim yaptımutanmiyorum yine olsa yine yaparım
İstiyorum gönder gönderizabel yoksa sen geçen konu açan üyenin koreli patronunun eşi kızı akrabası filan mısın
bak gönderirsem fena olurSaksi_Degilim_Ben gönderdim pilav krizine girdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?