- 1 Aralık 2014
- 158
- 144
- 53
- 34
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
Zaten sark kosesinin biraz da modern hale getirilmis hali. Esimde bende boyle eskiyi andiran seylere bayiliyoruzz. Ney falan calariz gelen misafirlere. Tam oyle bi oda.şark köşesini andırdı bana:)
eger ki ayrı bi odayı sırf bu sekılde döşeyecek iseniz farklı olur güzel olur:) ama salonun bı duzenı varsa ve artı olarak odanın içinde böyle bı durum göz yorar yani çok hoş olmaz dıye dusunuyorumZaten sark kosesinin biraz da modern hale getirilmis hali. Esimde bende boyle eskiyi andiran seylere bayiliyoruzz. Ney falan calariz gelen misafirlere. Tam oyle bi oda.
Demi bende oyle dusundum bu tarz da acik renk yok bulamadim.Ooo sedir kirmizi, halida kirmizilar var. Cok goz yorar. Haliyi acik renk secin derim. Ya da sediri baska renk secin.
Evet ayri bi oda olacak.eger ki ayrı bi odayı sırf bu sekılde döşeyecek iseniz farklı olur güzel olur:) ama salonun bı duzenı varsa ve artı olarak odanın içinde böyle bı durum göz yorar yani çok hoş olmaz dıye dusunuyorum
Evimizde tv yok zaten..ozel misafir agirlamak ve kitap okumak icin dusunduk..esimin isi geregi boyle bir oda cok yakisiyor bize. Tesekkur ederim:)Dinlenme ve oturma odası için çok tatlı :)
Eşinle birlikte vakit geçireceğin bir ortam.
Tv falan olmasın müzik ve kitap ayy çok hoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?