• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombinasyonum nasil sizce

insanbirbulmaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
158
144
53
34
Evgör de ki bu sediri cok begendim. Farklı bir hava olusturmak istiyorum evimde. Ama kullamı nasıldır sizce. her evde goremeyegiiz bir tarz bende boyle seyleri begeniyorum. iki tane bu sedirden almayı dusunuyorum:
bordo-sedir-75379-13-O.webp

Kitaplik:
bordo-sedir-75379-13-O.webp
tazq6b0fzbr1fijjafgi.webp

Yan sehpa uzerine canli cicek:

PE404586.webp

Istedigim gibi hali bulamadim. Bu nasil cok mu goz yorar:
indir.webp

Sediri nasil buldunuz en cok ta onu merak ediyorum acil karar vermem lazim da.

benim pek tarzım değil ama halı sedir ve kitaplık uyumlu görünüyor.
sedir kullanışlı olur gibi geldi bana, birde istediğiniz zaman yastık kılıflarını değiştirerek farklı görünümler elde edebilirsiniz

Seçtikleriniz arasında en çok sehpa ve halıyı beğendim. Odanın geneli sadeyse, halının desenli olması göz yormaz ama odada desenli, büyük parçalar varsa oluşan karmaşa göz yorar.

Ben sediri beğenmedim. Renginden dolayı kasvetli göründü gözüme, sanki daha açık renk olsaymış... Ama elbette zevk meselesi. =) Bir de bu tarz sedirlerin rahatını bulmak zor. Alacaksanız, deneyerek alın mutlaka.

yan sehpalar olmamış bence tazr dışı
ama sedirler harika sehpa için bit pazarından falan eski oyma ahşap mobilyalardan bulup onlardan alabilirsiniz kütük gibi sağlam oluyorlar ...
kitaplıkta biraz tarz dışı gibi halı için de kilim tarzı kullanabilirsiniz veya şu yün paspaslar olabilir koyun postu vs...

Krem-bej tonlarında olsa daha hoş olacaktı sanki ama fikir olarak güzel.

Bana hitap etmiyor
Ama sizin beğendiğiniz tarz sanırım
Ona yan sehpa dediğini açılır masa gitmemiş, mutfak için daha uygun.

Zaten sark kosesinin biraz da modern hale getirilmis hali. Esimde bende boyle eskiyi andiran seylere bayiliyoruzz. Ney falan calariz gelen misafirlere. Tam oyle bi oda.
eger ki ayrı bi odayı sırf bu sekılde döşeyecek iseniz farklı olur güzel olur:) ama salonun bı duzenı varsa ve artı olarak odanın içinde böyle bı durum göz yorar yani çok hoş olmaz dıye dusunuyorum

hiç tarzım değil ama bu sediri açık renk bir halıyla kombinlesen (mesela krem rengi)daha iyi olmaz mı ki

2 koyu renk boğar

Bence halı ve kitaplık çok güzel. Sehpa sedire uyumsuz ahşabın rengi çok sırıtır. Sedir fena değil ama kumaşın rengi çok boğucu.
Kısaca sedir, halı ve kitaplığı alırsın. Ama sedire yeni kumaş alıp kırlent diktirirsen güzel bir renkte, anca öyle olur. Sedirin şu hali nargile kafe koltukları gibi kırmızımsı bordo hali. Bu renkle hiçbir türlü gideri yok. Ama yeni kumaşla oluru var.

Dinlenme ve oturma odası için çok tatlı :)
Eşinle birlikte vakit geçireceğin bir ortam.
Tv falan olmasın müzik ve kitap ayy çok hoş :)

Çok daha güzel retro model mobilyalar var.
Ahşap bahçe takımlarının kırmızı kumaşla döşenmiş hali bu kanepeler maalesef...
Araştırmaya devam edin, içinize tam anlamıyla sinecek şeyler bulabilirsiniz.
Ayrıca halılar için el dokuması ya da kilim benzeri şeyler satan otantik mağazalara göz atın.

Back
X