KOMBİNASYOUM NASIL SİZCE

insanbirbulmaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
158
144
53
34
Evgör de ki bu sediri cok begendim. Farklı bir hava olusturmak istiyorum evimde. Ama kullamı nasıldır sizce. her evde goremeyegiiz bir tarz bende boyle seyleri begeniyorum. iki tane bu sedirden almayı dusunuyorum.

böyle bir kitaplık:

yan sehpa uzerine buyuk yapraklı canlı çiçek.

istediği gibi halı bulamadım. bu tarz bişey nasıl sizce. çok mu göz yorar?

Sedir ve kitaplık çok güzel yan sehpayı açıkcası uyumlu bulmadım diğer ikisiyle bu tarz birşey olabilir naçizane fikrim. tamamladıktan sonra fotoğraf eklerseniz sevinirim fikir açısından. :)

Sedir ve kitaplık çok güzel yan sehpayı açıkcası uyumlu bulmadım diğer ikisiyle bu tarz birşey olabilir naçizane fikrim. tamamladıktan sonra fotoğraf eklerseniz sevinirim fikir açısından. :)

Tabii eklerim. Evet aslinda sizinki daha cok uyuyor ama cok sade farkli olsun istiyorum. Hali hakkinda ne diyorsunuz cok goz yorar mi.

Sedirleri çok otantik ama konforduz buluyorum. sürekli oturcağım koltuğu daha rahat tercih ederdim.ikinci bir odanız varsa olabilir tabiki. Diğer bayanlar gibi bende yan sehpayı beğenmedim, renk tonu farklılıkları var.tüm mobilyaları aynı kahve tonunda almaya çalışın.mutluluklar :)

Evet misafir odasi olacak. Tesekkurlerr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…