cok tesekkürler canim.nisanda sende yaptirmissin sana sormak istedigim birseyler var yanitlarsan cok sevinirim.hangi bölgeden oldun ve sonrasi sislikler ne zaman indi sonuctan memnun musun yani bir fark
kac zaman sonra beli oluyo.yanitlarsan cok sevinirim.[/QUO
nutellacığım ilk önce biraz geç cevapladığım için afedersin şu aralar siteye pek sık giremiyorum.karın,basen ki asıl sorun basendeydi,diz içlerinden alındı.şişlikler dersen karın ve diz içlerim çooook fark edemesemde sanırım normale döndü.fakat basenlerim maalesef moralimi bozacak kadar aynı.gerçi şişlikler iki ayda iner demelerine rağmen daha önce araştırdığım nettende bir çok sitede okuduğum kadarıyla altı aydan evvel normale dönmüyormuş ve benimde hala dokunduğumda azda olsa orada bir acım var fakat normal olarak moralim bozuluyor.yakında bir daha kontrole gideceğim ama ben sabredemeyip bu ay karboksiyede başladım.bakalım birinden biri çare olacak.yalnız sakın korseyi erken çıkarma ben altı hafta taktım.erken çıkarmak ciddi şekil bozukluğuna neden olabiliyor.sakın moralini bozma sonuç bana fark yokmuş gibi gelsede çevremden oldukça olumlu tepkiler alıyorum ve eşimde farklı olduğunu söylüyor.canım yine yazıyorum sakın moralinibozma altı hafta sonunda korse çıkınca şişliklerde büyük oranda geçmiş olur zaten.yazdıklarım umarım yardımcı olur.kendine iyi bak canım.