Kombine Ameliyat (Slikon+liposuction) oldum arkadaşlar

nutella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2007
30
1
296
- Yurtdışı
30.7.07 de istanbulda meme büyütme ve yag aldirma ameliyati.ikisi bir arada(kombine ameliyat)oldum,ameliyata girisim ve cikisim toplam dört saat sürdü. kolay bir ameliyat degil agrisi sancisi bol yani.keyif icin sakin yapmayin ama ihtiyaciniz varsa iyi bir doktor bulun en önemlisi de bu .sorulariniz varsa yazin arkadaslar görüsmek üzere

çok geçmi? olsun can?m. Umar?m sonuçlardan memnunsundur. Bende ?iddetle silikon takt?rmak istiyorum ama birtak?m endi?elerim var. 1. ne kadar a?r? duyuorsun? 2. ?ekil nas?l oldu yani ben o top gibi olan gö?üslerden istemiyorum bunun daha do?al olan versiyonu varm?.?? birde nas?l bir his elleyince bir?ey belli oluyormu. çok geçmi? olsun tekrar a.s.:nazar:

çok geçmişler olsun nutella cığım.ben de bu yılın sonunda olmayı düşünüyorum.o yüzden bu konuda ne kadar bir şeyler öğrenirsem o kadar iyi olur.
sen kendi ameliyatın hakkında bilgi verirsen çok yardımcı olursun.
protezini nerden yerleştirdin,kas altı mı kas üstü mü,ne çeşit silikon kullandın,damla mı yuvarlak mı?
doktor sana gelecekteki kullanımı konusunda neler anlattı..bilmemiz gereken neler vr yani,ameliyat olmadan önce.

1-liposuction dan memnunmusun gözle görülür bir daralm varmı?
2-özellikle soruorum hngi doktora gittin ve hngi hstned ameliyat oldun?
3-ağrısı sızı çok demişsin göğüs meliytındnmı bhsediosun yoksa liposuctionda ğrılımı?
teşkkürler

uzun zamandir int de arastirma yaparken dr.fatih dagdelennin telefonunu buldum.aradim tesadüf oda frankfurta geliyormus.burda muayene oldum
konustuk anlastik ve tarih kesinlesti.gecen pazartesi ameliyat oldum.1.silikonu kas altindan takti yuvarlak sekil istedim dogal olanlar yani damla dedikleri ileride sarkma yapabiliyor.kas alti daha agrili ama daha güvenli gas silikonun oynamasini engeliyormus.kayma gibi bir durum olmuyo.gas alti oldugu icin mecburen meme altindan yerlestirdi.dört saat sürdü iki ameliyat.kalktiktan sonra cok agri hisetim mememde, inanin neses alamadim sanki üserimde bir fil yavrusu oturuyor gibi.sidetli agri iki gün idi.sonra yavas yavas azaliyo.kolarimi tam kaldiramiyorum.1 aya kadar tamamen kecermis dr.oyle söyledi.pansumanlar ve direnler alininca da agri baya oluyo.su anda cok sert ve sisler 30%1 ay icinde inecekmis.sirt üstü yatiyorum bu da beni ayriyeten cok sinir ediyor.su anda arrilarimin yüzünden inanin daha sevinemedim .birde bana bayagi buyuk geliyorlar.oda beni rahatsis ediyor.ben 300cc istemistim ama dr.ameliyat esnasinda 300cc denemis kucuk durmus 350cc koymus .ya gorenler sis olmasina ragmen begendiler daha da inecek ama benim kendi gögüslerim cok kücük olduklarindan simdi bunlar kocaman gibi geliyo. bunu da yazamak istiyorum lütfen yanliz gitmeyin ameliyata ,ben üc gün yatim tek basima kalkamiyordum esim kaldirip yatirdi .yaninizda kesinlikle bir yakininiz olsun . 2.yagi bel bolgesinden aldirdim simdilik bir incelme yok saen en az 1ay sürüyo ödemlerin inmesi .ince kanullerle girmisler sonrasinda da dikisler atilmis.bunun cok agrisi yok ,tek sikayetim ozel korse.onuda 4 hafta takmak zorundayim.simdilik karnim ve yanlarim cok sis duruyo bununda normal oldugunu söylüyor dr.ödemlerden dolayi .arkadaslar aklima gelenleri yazdim ama sizin bilmek istediginis birsey varsa yazin .simdilik benden bukadar .görüsmek üzere

geçmiş olsun canım,nisan ayında bende liposuction yaptırdım,gerçi şimdi senin silikon ağrıların lipoyu unutturmuştur ama seni azda olsa anlayabiliyorum hele bu sıcakta hiç çekilmez allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur,normal hayatına fıstık gibi dönersin.

geçmiş olsun canım,nisan ayında bende liposuction yaptırdım,gerçi şimdi senin silikon ağrıların lipoyu unutturmuştur ama seni azda olsa anlayabiliyorum hele bu sıcakta hiç çekilmez allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur,normal hayatına fıstık gibi dönersin.

cok tesekkürler canim.nisanda sende yaptirmissin sana sormak istedigim birseyler var yanitlarsan cok sevinirim.hangi bölgeden oldun ve sonrasi sislikler ne zaman indi sonuctan memnun musun yani bir fark kac zaman sonra beli oluyo.yanitlarsan cok sevinirim.

cok tesekkürler canim.nisanda sende yaptirmissin sana sormak istedigim birseyler var yanitlarsan cok sevinirim.hangi bölgeden oldun ve sonrasi sislikler ne zaman indi sonuctan memnun musun yani bir fark
kac zaman sonra beli oluyo.yanitlarsan cok sevinirim.[/QUO
nutellacığım ilk önce biraz geç cevapladığım için afedersin şu aralar siteye pek sık giremiyorum.karın,basen ki asıl sorun basendeydi,diz içlerinden alındı.şişlikler dersen karın ve diz içlerim çooook fark edemesemde sanırım normale döndü.fakat basenlerim maalesef moralimi bozacak kadar aynı.gerçi şişlikler iki ayda iner demelerine rağmen daha önce araştırdığım nettende bir çok sitede okuduğum kadarıyla altı aydan evvel normale dönmüyormuş ve benimde hala dokunduğumda azda olsa orada bir acım var fakat normal olarak moralim bozuluyor.yakında bir daha kontrole gideceğim ama ben sabredemeyip bu ay karboksiyede başladım.bakalım birinden biri çare olacak.yalnız sakın korseyi erken çıkarma ben altı hafta taktım.erken çıkarmak ciddi şekil bozukluğuna neden olabiliyor.sakın moralini bozma sonuç bana fark yokmuş gibi gelsede çevremden oldukça olumlu tepkiler alıyorum ve eşimde farklı olduğunu söylüyor.canım yine yazıyorum sakın moralinibozma altı hafta sonunda korse çıkınca şişliklerde büyük oranda geçmiş olur zaten.yazdıklarım umarım yardımcı olur.kendine iyi bak canım.

Canım geçmiş olsun...
Benim de gögüslerim sarktı yani eskiden kiloluydum ve zayıflayınca tabii yalnış duruş ve yanlış iç çamaşırı kullanımı sonucu acaba toparlatmak mümkün müğ eşim gerek yok dik durunca düzgün görünüyor diyor ama ben toparlatmak istiyorum bu mümkündür sanırım liposuction ne anlama geliyor bilmiyorum. Bu işlerin maliyeti ne acabaaa

my way canimcim cok tesekkürler beni bilgilendirdigin icin.benim dr.da korseyi 3 hafta giymemin yeterli olacagini söyledi.ama sana katiliyorum cogu sitede 6 hafta diyorlar .ben de oyle yapacagim en garantili bu sekil herhalde.cok öptüm canim seni.

Canım geçmiş olsun...
Benim de gögüslerim sarktı yani eskiden kiloluydum ve zayıflayınca tabii yalnış duruş ve yanlış iç çamaşırı kullanımı sonucu acaba toparlatmak mümkün müğ eşim gerek yok dik durunca düzgün görünüyor diyor ama ben toparlatmak istiyorum bu mümkündür sanırım liposuction ne anlama geliyor bilmiyorum. Bu işlerin maliyeti ne acabaaa

deryacik tesekkür ederim öncelile,canim liposution yag aldirmak yani meme toparlamasinla hic alakali degil,tabii meme toparlatabilirsin ama eger cok sarkik degilse birdaha düsün derim ,agrisi sancisi bol olan isler bunlar.fiyat konusunda birsey diyemiyecegim ben toparlatmadim ama tahmini 2,5-3, arasidir .öptüm.

büyütmek için değil ama toparlatmak için doğal yöntemler işe yarıyo. valla ben büyütemediğim için öznel tecrübelerimi sunamıycam ama kullananlar öyle diyo.
ameliyat hiç değmez bence eğer sok da sarkık değilse.

:uhm: :utangac:çok sarkık değil ama ben istiyorum ki daha dik dursun mesela gece kıyafetlerini iç çamaşırı olmadan ya da desteksiz giymek istiyorum.. Doğal yöntemler neler paylaşır mısın benimlea.s.

ilk başta geçmiş olsuın hanımefendiii
fakat bişeyi çok merak ettimm?
keyif için yaptırmayın diyorsunuzz
siz neden yaptırdınız ozaman?
bu söylediğiniz ameliyatların hepsi keyfii yapılan ameliyatlar
aman gögüsüm ağrıoo diee millet gögüslerini büyütmez ki?

ya da ayy karımda yağ toplandııı hasta oldum ayol bi lipousctiuon oluyımmı der
bence mantıksız

:uhm: :utangac:çok sarkık değil ama ben istiyorum ki daha dik dursun mesela gece kıyafetlerini iç çamaşırı olmadan ya da desteksiz giymek istiyorum.. Doğal yöntemler neler paylaşır mısın benimlea.s.

kremler çaylar masajlar ilaçlar...

forumda göğüs büyütmek olarak ararsan ya da zırrrr veya benim yazdığımız msjlara bakarsan bulursun. biz büyütmek için uğraşıyoruz ama topralandığı konusunda yorum yazan arkadaşlar var...

bence mantıksız
keyif için denilmek istenen şu:hatunun 80-85 göğüsleri var daha da büyük olmasını istiyor ve silikon taktırıyor.zaten iyi ölçüleri ama daha da iyi olsun istiyor.bazılarının ise hiç göğüsü yok.mesela benim dümdüz.75 bile değil.silikon taktırmam keyif değil zorunluluk gibi bir şey.aradaki fark bu.

bence mantıksız

canim ay pardon hanim efendi bugün cok akressif miyis acaba.yani kizacasi güzelim bak ben yaptirdim cünkü 45 kilo verdikten sonra 13 yasindaki erkek cocuklarina bensiyordum moralim bozuluyordu kizaca mutsuzdum.cunku benim 90 gibi bir ölcüm vardi.eger az da olsa yaptirmazdim yani acisi cok anladinmi.baska arkadaslar yaptirmayi düsünüyorsa bir bilgi olsun istedim.umarim anlatabildim eger sorun varsa ben burdayim.

merhaba nutella:)ben de haftaya liposuction ve meme büyütme ameliyatını beraber yaptırmayı düşünüyorum.ameliyatının üzerinden uzun zaman geçmiş olmasından dolayı senden alabileceğim bilgilere cok ihtiyacım var..öncelikle liposuctiondan sonra verdiğin yağların geri dönüşümü oldu mu?ve de deri elastikiyetinde bi değişme oldu mu?bi de göğüslerin ne kadar zamanda silikon fark edilmez şekle geldi bi de izler ne durumda??biraz fazla oldu ama cevaplarsan cok sevinirim..çok stresli bi zaman cunku :))

yağ aldırma ücreti ne kadar acaba?ben İzmir'de iyi bir doktor ve fiyatlarını araştırıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

liposuction ne kadar sürüyor bir seferde kaç kilo çekiliyor birde incelme hemen belli olmuyormu

Back
X