2 2wicky Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2024 31 17 8 35 15 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi 2wicky #1 Herkese merhaba, 42 yasindayim ve onumuzdeki ay endoscopic temporal lift + endoscopic midface lift + ust goz kapagi ameliyati olacagim. Bunlarin yanina burnu da ekleyip eklememe konusunda kararsizim. Kombine yuz estetigi olanlar tecrubelerini paylasabilir mi?
Herkese merhaba, 42 yasindayim ve onumuzdeki ay endoscopic temporal lift + endoscopic midface lift + ust goz kapagi ameliyati olacagim. Bunlarin yanina burnu da ekleyip eklememe konusunda kararsizim. Kombine yuz estetigi olanlar tecrubelerini paylasabilir mi?
A AysunTnr Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2025 44 4 1 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi 2wicky #2 2wicky .!.: Herkese merhaba, 42 yasindayim ve onumuzdeki ay endoscopic temporal lift + endoscopic midface lift + ust goz kapagi ameliyati olacagim. Bunlarin yanina burnu da ekleyip eklememe konusunda kararsizim. Kombine yuz estetigi olanlar tecrubelerini paylasabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben kombine oldum ve cok pismanim. Goz kapaklarim esit degil ve biri kapanmiyor daha kisa kesildigi icin
2wicky .!.: Herkese merhaba, 42 yasindayim ve onumuzdeki ay endoscopic temporal lift + endoscopic midface lift + ust goz kapagi ameliyati olacagim. Bunlarin yanina burnu da ekleyip eklememe konusunda kararsizim. Kombine yuz estetigi olanlar tecrubelerini paylasabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben kombine oldum ve cok pismanim. Goz kapaklarim esit degil ve biri kapanmiyor daha kisa kesildigi icin
E Efes78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2022 1.797 2.053 83 47 Cuma 19:55 Konu Sahibi Konu Sahibi 2wicky #3 2wicky .!.: Herkese merhaba, 42 yasindayim ve onumuzdeki ay endoscopic temporal lift + endoscopic midface lift + ust goz kapagi ameliyati olacagim. Bunlarin yanina burnu da ekleyip eklememe konusunda kararsizim. Kombine yuz estetigi olanlar tecrubelerini paylasabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oldunuz mu operasyon acaba?
2wicky .!.: Herkese merhaba, 42 yasindayim ve onumuzdeki ay endoscopic temporal lift + endoscopic midface lift + ust goz kapagi ameliyati olacagim. Bunlarin yanina burnu da ekleyip eklememe konusunda kararsizim. Kombine yuz estetigi olanlar tecrubelerini paylasabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oldunuz mu operasyon acaba?