• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombinler

sayydek

Bursaspor!:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
695
1
46
Bursa
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.Yanlışsa özür dilerim.:50:
Kızlar ben bu kombinleri internette kendim yaptım.Buraya yaptığımız kombinleri ekleyelim birbirimize alışveriş konusunda fikirlerde bulunmuş oluruz.Benden bi kaç tane :)

aradığım kişiyi bulmuş olmalıyım..:) çok güzel fikir alışverişleriinde bulunabilriz seninle.:)

bunların hepsi harika.. bayıldımmm....:46::46:

şu çiçekli mor etek üstü fikir sahibi olmamı sağladı teşekkürler bende de benzeri var üstüne ne giysem yazın diye düşünüyordum içime dert olmuştu:52:

saks mavi ve fuşya pembe blazer nerde satılıyordur acaba? kaliteli o renk ceketlere ihtiyacım var. :) ayrıca güzel kombinlemişsin, sevdim. :)

Son düzenleme:
bi kaç tane de benden arkadaşım topiğn hayırlı olsun:16: $z.webp
$0o.webp
$a.webp
$nn.webp
$ss.webp
$y.webp

canım hepsi çok tatlı bunların yaa bayıldıımmm:16: kombinleri çok güzel yapmışsın gerçekten :16:tebrik ederim seniiii :46::46::54::54:

saol canım benimmm:54:

saks mavi ve fuşya pembe blazer nerde satılıyordur acaba? kaliteli o renk ceketlere ihtiyacım var. :) ayrıca güzel kombinlemişsin, sevdim. :)

koton da bulabilirsin tatlım teşekkürler:16:

bikaçını beğendim sadece..

saygı duyuyorum.

teşekkürler canım benimmmm:54:
her zaman beklerimmmm bu arada seninkilere de bayıldım özellikle de pantolon ve blazer ceket kombinineeee:16:

Back
X