Hanımlar lütfen dalga geçmeyin tek ricam bu.
Eşimle 3 gecedir ayrı uyuyorum hatta 4 denebilir çünkü ilk gece onla uyurken içeri kaçtım. Neyse eşimde geniz eti rahatsızlığı var aslında horlama olayı hep vardı ama dayanılmayacak derecede değil kafasını çevirdiğimde susuyor bende uyuyuyordum bugüne kadar böyle sorun olmadı herneyse 11 aydır evliyim. Eşim hasta artık soğuk algınlığı mı ne bilmiyorum genzi iyice tıkanmış üstelik çok da Kilo aldı 110 Kilo oldu (evlenirken 95ti) sanırım onunda etkisi var 1 haftadır dayanılacak gibi değil delicesine bir horlamak. Gece 4e kadar uyuyamadığım kulaklık taktığım dahi oldu söylediğimde içeri geçseydin dedi bende ertesi gece baktm uyuyamıyorum içeri kaçtım 3-4gündür salonda uyuyorum kavga tartışma hiçbirşey yok gayet normaliz ama doktora götüremiyorum beyefendiyi kendi kendine toz içecek almış thylot mu ne ben iyileşirim bunla ne geniz için ne bu Son hastalığı içinde gelmiyor hastaneye zaten skolyozum var bel ağrısından öleceğim günlerdir regliyim bir yandan yemin ederim çok kötü hissediyorum kendimi ya ben olsam doktora giderdim eşim benden bu kadar rahatsızsa diyor ki ben gideyim uyumaya çok sesim çıkmazsa gel benle uyu uyanınca seni görmediğim için üzülüyorum diyo şaka gibi ay napsam bilemedim ama vallaha dayanamıyorum
13 senedir evliyim,
ilk 9 sene dürte dürte kavga dövüs uyudum.
arada kactim diger odalara ama,
ama cocuktan sonra öldürecektim nerdeyse, kalkmisim gece cocuk emziriyorum yanimda buharli tren,
ben uykusuzluktan ölecektim, bigun kactim misaifr odasina .. ehrsey duzeldi:)
son 1 senedir valla bazen hergece orda yatiyorum , bazen de yaninda uyuyabiliorum ama hep kulak tikaciyla.
Esim dotkora da gitti , biyrigin alet de bagladilar, hiiiic bisi yok deyip yolladilar.
cözemedik gitti .
ben de deniyorum ehr gece , yuyuamiyorsam akciyorum , oda bisi demiyor. ard arda 3-4 gun gidersem tavir yapiyor sdce:)
tek degilsiniz yani.
Biz de gayet mutlu bi ciftiz ama uyuyamazsam ben cadoloz oluyorum , gündüz herkesin burnundan getiryiorum, o sebeple orta yolu böyle bulduk.