Komik ama ayrı uyuyoruz

Sizinki yine iyi. Bizimki gümbür gümbür geliyor . Geçen gece tam uykuya geçeceğim. Bu birden yüksek perdeden horlamaya başladı korkudan aklım cıktı.

Bi de şuna sinir oluyorhm. Bu yatak ikimizin. Ve birlikte uyumamıza engel olan sorun karşı tarafta iken yatağı terk eden neden ben oluyorum. Gıcık oluyorum.

Sen kalk git. Birlikte uyuma kurallarını ihlal eden sensin.

Bi de bizimki ayrı yatmaya aşırı zıt. Gidip köşe takımına yatsam gece uyanıp evde beni arıyor. Ve sıkış tepiş yanima kıvrılıp orda horlamaya devam ediyor.

Bi gece saat 5te beni uyandırıp ayrı yerde yatmış olmamin hesabını sordu. Ben mağdurum bi de uyandırıp hesap soruyor.

Çıldırıyorum. Bi gece tutup boğacağım. O olacak en son.

Doğumdan sonra 78 kilo olunca bende çok horlamaya başlamıştım ve eşimde haliyle rahatsız olmuştu. Sonuç olarak kbb doktoruna gittim, kilomdan ve burundaki etlerimin kalın olmasından kaynaklandığını söyledi. Kilo verince biraz azalır demişti, sanırım öyle de oldu. Eşiniz önce kilo versin ve sonrasında ameliyat olması gerekiyorsa olsun. İkna etmeye çalışın. Sağlık bu şakaya gelmez, altından farklı farklı hastalıklar çıkmasın.

iyi de basit bi doktor müdahalesi ile halledilebilir bişeydir belki.
ameliyat olması gerekiyor bende burun estetiği olmak istiyorum mesela doktor estetik daha zor senin ameliyatın daha kolay olur demesine rağmen eşim korktuğu için erteliyo yıllardır ameliyatı olan bana oluyo oğlumla uyuyom küçücük yatakta :(

ameliyat olması gerekiyor bende burun estetiği olmak istiyorum mesela doktor estetik daha zor senin ameliyatın daha kolay olur demesine rağmen eşim korktuğu için erteliyo yıllardır ameliyatı olan bana oluyo oğlumla uyuyom küçücük yatakta :KK43:
e afedersiniz ama seks hayatı nasıl oluyo? akşam iş bittikten sonra siz diğer yatağa mı geçiyorsunuz?

O kadar cok kisi taniyorumki ayri yattigini soyleyen.. burdada gecen bi konuda oyle diyen kisiler vardi.. ben tuhaf karsilamiyorum bu durumu. Evliligimin ilk bi kac yilinda cok tuhaf karsiliyordum eslerin ayri yatmasini...sanirim evlilik eskidikce normallesiyor.. ve rahatlik arar oluyir insan

FB_IMG_1572469362926.webp

😁😁😁

Aynı modelden bende de var. Hatta şuan yanımda uyuyor. Çok afedersiniz sanki kamyon çalışıyor kulağımın dibinde öyle bi gürültü. O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Benim eşimde ameliyatı reddediyor.

Bazen eşim de horluyor ve ben uykuya dalamıyorum . Uyandırdığımda da birkaç dakika geçmeden yine uykuya dalıp horlamaya başlıyor. Çok sinir bozucu gerçekten, bende de illa birliktelik uyumalıyız kafası var. Sesten uyuyamasam da salona falan gitmedim hiç. Bazen aklımdan geçiyor ama rahatlığa alışırım diye korkup başka bir yere gitmiyorum:KK70:

Ameliyat dışında bir çözüm yok sanırım, çok sinir bozucu. Allahtan her gün horlamıyor eşim, yoksa tam kafa yemelik durum. Sürekli horluyorsa eşiniz, doktora gitmeye ikna etmekten başka yol yok gibi.

Benim eşim de böyleydi. Artık beraber yatacak durumumuz yoktu. Ben onu odadan gönderiyordum. Koltukta uyumak zor geldi. Rahat edemedi mecbur ameliyat oldu 😀 şimdi çok nadir horlar

bizim evde de var aynisindan bitane ama o horlamiyor kükrüyor
ben alistim zamanla ninni gibi geliyor simdi.

Nasil alistiniz?
Bekar iken kardesim horlardi, uyuyamazdim
Evlendim ve horlama degil kukreme.
Kendisi de baya kilo aldi
Cocuklar bile sabah uyaninca babam horluyor cok diyor.
Suan uyuyamiyorum horultudan farkli odada oldugum halde

Ben size daha komiğini söyleyeyim benim eski eşim horlarken bana esyalar sallanıyor gibi gelirdi ama yine de o horlamaya başlamadan uykuya dalamazdim.
Ayrilinca bana 'bu kadar horladigimi bilmiyordum evdekiler ses kaydı yapmış, yillarca benimle nasıl uyudun dedi. Çünkü ben horladigini bile söylemezdim.
Belki de zamanla alışırsın benim o sesi aradigim bile olmustu:)

Canım aynı sorun benim eşimde de var burnunda et parçası olduğu için uyurken çok rahat nefes alamıyor ve kükrüyor :D ben evlendiğim ilk günler çok zorlanmıştım ama daha sonra kulak tıpası alarak çözüm bulduk tabi bu geçici bir çözümdü en kısa zaman da doktora gideceğiz.

benim annem horlar aslında babamda da işitme kaybı olduğu için ikisi de mutlu mesut yaşıyor :D

Hanımlar lütfen dalga geçmeyin tek ricam bu.
Eşimle 3 gecedir ayrı uyuyorum hatta 4 denebilir çünkü ilk gece onla uyurken içeri kaçtım. Neyse eşimde geniz eti rahatsızlığı var aslında horlama olayı hep vardı ama dayanılmayacak derecede değil kafasını çevirdiğimde susuyor bende uyuyuyordum bugüne kadar böyle sorun olmadı herneyse 11 aydır evliyim. Eşim hasta artık soğuk algınlığı mı ne bilmiyorum genzi iyice tıkanmış üstelik çok da Kilo aldı 110 Kilo oldu (evlenirken 95ti) sanırım onunda etkisi var 1 haftadır dayanılacak gibi değil delicesine bir horlamak. Gece 4e kadar uyuyamadığım kulaklık taktığım dahi oldu söylediğimde içeri geçseydin dedi bende ertesi gece baktm uyuyamıyorum içeri kaçtım 3-4gündür salonda uyuyorum kavga tartışma hiçbirşey yok gayet normaliz ama doktora götüremiyorum beyefendiyi kendi kendine toz içecek almış thylot mu ne ben iyileşirim bunla ne geniz için ne bu Son hastalığı içinde gelmiyor hastaneye zaten skolyozum var bel ağrısından öleceğim günlerdir regliyim bir yandan yemin ederim çok kötü hissediyorum kendimi ya ben olsam doktora giderdim eşim benden bu kadar rahatsızsa diyor ki ben gideyim uyumaya çok sesim çıkmazsa gel benle uyu uyanınca seni görmediğim için üzülüyorum diyo şaka gibi ay napsam bilemedim ama vallaha dayanamıyorum
Skolyoz unuz varsa çok iyi bir yatak da uymanız gerektiğini biliyorsunuz değil mi ?

Skolyozunuz icin tedavi vs goruyor musunuz?

Kocaniz icin ne yapilir bilmiyorum. :(

Nasil alistiniz?
Bekar iken kardesim horlardi, uyuyamazdim
Evlendim ve horlama degil kukreme.
Kendisi de baya kilo aldi
Cocuklar bile sabah uyaninca babam horluyor cok diyor.
Suan uyuyamiyorum horultudan farkli odada oldugum halde
kendisinden once yatip uyuyorum
yada horladigi an yastigini duzeltip uyuyorum hemen
bazi geceler bende uyuyamiyorum ama o gece kizim huzursuz oluyo ona kalkiyorum surekli sonra horultusundan uyuyamazsam kizimla birlikte yatmaya gidiyorum dediginiz gibi yan odadan bile duyuyorum sesini
şu burun bantlarida biraz olsun ise yariyor
en azindan kukreme siddetini azaltiyor

Back
X