Kızlar gebeliğin ilk haftalarında soba dumanı mide bulantısı yapar mı? Belki size komik gelecek ama bunu 1 hafta önce yaşadım. Marketten geliyordum ve mahallede yoğun duman kokusu vardı midem çok bulandı neredeyse kusacaktım. 4 aydır bebek için çalışıyoruz. Bu ay çok belirtim var, karında şişlik, kabızlık, kasık ağrısı gibi. Ama en tuhaf olanı soba dumanından midemin bulanmasıydı. Siz hiç böyle birşey yaşadınız mı? Lütfen yazın kızlar...
Sat son adet tarihipeki sat nedirrr?? ve bat nedir???
geçen ay adet tarihim 17 ocak canımSat son adet tarihi
Bat beklenen adet tarihi
Var canım goguslerime dokunamiyorumoff benım nelerden bulanmadı kii.
o yüzden çok normal karşıladım.
son adet tarıhınızı soylersenız yardımcı olalım
göğüslerde aşırı hassasıyet, aşırı yeme ıstegı falan var mı
Evet canım gercekten cok tuhaf ama bir o kadar da kotu bir durum :)Hamile değilim ama enteresan belirti ilk defa duydum:))
Anladim canım benim 1 aydir şüphem var ama evde test yaptim testte negatif cikti anlamadimBen el sabununun kokusundan tiksindim. Gidip kendime ihram sabunu aldim kokusuz olmasi icin.. koku hassasiyeti cok fena birsey.. ama benim tum belirtilerim 6. Haftadan sonra çıkmıştı.
Insallah canım benim Rabbim bize de anneligi nasip etsinnCanım snde inşallah hayırlısı ile hamilesidir....
Insallah canim benim senin bebegin dogdu mu?Ayy o soba dumanından tam 6 ay kustum benn
Umarım hamilesindir
Dogduu simdi 8 aylık ablası :) cok sükurrrInsallah canim benim senin bebegin dogdu mu?
Oyyy melegim benim Rabbim saglikla sihhatle guzel annesine ve babasina bagislasin insallah <3 :) kiz mi? Erkek mi canım?Dogduu simdi 8 aylık ablası :) cok sükurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?