Komik anlarımız

üniversitenin yurdundayım
yemek fişleri vardır bilirsiniz.
onları bozduracağım.
yanımda da oda arkadaşlarım var.
dersten çıkmışım kafam bi milyon.
sıramı bekliyorum.
en sonunda sıra bana geliyor.
10 kuruş artıyor alacaklarımdan ona da küçük hobby alayım diye düşünüyorum.
ama düşündüğümle konuştuğum bambaşka oluyor.
fişi uzatıyorum.
bana şu şu şu birde küçük ibo:53:
kantincide hesap yapıyor o sıra ilk beni anlamıyor. onunda kafa bi milyon.
ben yanlış dediğimin farkına varıyorum
düzeltmek istiyorum
diyorum yine bana şu şuu şu birde küçük ibo
düzeltemiyorum.:37:
oda arkadaşlarım müdahale ediyor.
küçük ibomu alıyorum:9:
kızlarla kopuyoruz.
benle dalga geçiyorlar küçük ibo yoksa ibrahim erkalda olur(orta ibo),ibrahim tatalıseste(büyük ibo) deyüü
merdivenlerden sürünerek çıkıyoruz.

bunu belki çoğunuz yapmışsınızdır:))

birgün sofrayı topladım. elimde kocaman sofra tepsisiyle mutfağa gidiyorum.... mutfağa bi gittim ne göreyim, mutfak yerine yatak odasına gitmişim meğer ben bu dalgınlığı çok yaparım :P

bir gün bir arkadaşım bana mesaj yazacağına bizim ev telefonuna mesaj yazmış
sabahın 9.nda telefon çalmış.otomatik ses sistemi mesajı okuyormuş
ablamda bana olduğunu anlamış. telekomun böyle bir özelliği varmış.
bizde bu özelliği öğrendik ya
anneme ara sıra takılıyorduk izdivaç programına katıl diye
emin amca varmış orda yaşlı
anneme bir oyun oynayalım dedik. ama bu mesaj akşam gitmiyormuş
mesai saatlerinde gidiyormuş
akşam yazdım ben.
sayın x hanım izdivaç programından emin amca sizi davet ediyor
sizi en kısa zamanda bekliyoruz.esra eroldan sevgiler yazdım
ben işe gittim sabah
teyzemler bizdeydi
onlarda oyunun içinde ya
telefon çalmış annem açmış.
otomatik sesli sistemde kadın mesajı okumuş.
annem başlamış evin içinde bir o yana bir bu yana koşmaya
vay başıma gelen
bunlar dul kadınları tespit ediyorlarmış
buldular beni çağırıyorlar diye
kopmuştuk gülmekten :1::1::1:

:60::60::60::60::60::60::60::60:
offfff buna acayip güldüm yaaaa ha haaaa:60:

Ben nişanLıyken, nişanLımın aiLesi bizi davet etmişLerdi yaz tatiLinde beraber oLaLım, gezeLim, denize gideLim vs. diye. Biz de annemLe beraber bindik otobüse gittik, hep beraber tatiLimizi yaptık faLan neyse dönüşte biraz sıkıntı çektik. Otogara geç kaldık, minibüs bekledik 15-20 dk üstüne bir de 20-25 dk. yolda zaman kaybettik neyse otogara gittiğimizde otobüsümüzün kalkmasına daha 5-10 dk oLduğunu anLayınca rahatLadık. Cafede oturup bir çay içeLim dedik sonra daLdık muhabbete derken saate baktık 5 dk. geçmiş kaLkış saatinden. ALeLaceLe toparLandık kaLktık, baktık otobüs kaLkmak üzere bir vedaLaşaLım faLan derken nişanLımLa biz ayrıLamıyorduk. Kendine iyi bak, kendine dikkat et, gidince ara, seni seviyorum, bana mesaj at, nerede oLduğunuzu sürekLi yaz faLan derken zar zor attım kendimi otobüse. Neyse akLım nişanLımda kaLdı tabii Otobüse biner binmez mesajLaşmaya başLadık 5 dk.geçti ya da geçmedi seni seviyorum unutma, özLedim faLan 1-2 saat geçti mesajLara haLa devam tabi. O sırada ikram servisi başLadı evden çıkarken de bir şey yiyemedik zaten, acıkmışız. Ben de ne var ne yok diye göz gezdirdim. Bir yandan mesaj atıyorum nişanLıma bir yandan ne yesem, ne içsem hesabı yapıyorum. Neyse karar verdim üzümLü bir kek bir de kahve aLsam iyi oLur dedim, tekrar mesaja daLdım. O sırada hos geLdi ne aLırdınız diye sordu...

Ben: ben bir üzümlü kahve bir de kek aLabiLir miyim? :60::60:

Hos: keki anLadım ama üzümLü kahve nasıL oLuyor?? :60::60::60:

üsteLik o kadar daLmışım ki hosa bakıyorum haLa adam beni niye anLamadı acaba diye nasıL ? diye soruyorum tekrar :9::9: o arada tabii annemLe hos güLme krizine girdiLer ne oldu ki derken hııı tamam aman yanLış söyLedim işte ne var dedim kapattım konuyu ama bende güLmekten kendimi aLamamıştım 12 saat boyunca hos beni her gördüğü an güLmüştü

buna benzer bir durumda ev arkadaşımın başına geldi gülmekten yarıldığımızı hatırlıyorum.. ev arkadaşlarımla evin önündeki parka gitmiştik sözde spor yapacaz ama ev arkadaşım banka oturmuş bitmek bilmeyen muhabbetlerini sürdürüyordu sevgilisiyle.. tabiri caizse konuşmanın içine ediyorlardı o derece.. babası da birkaç kere aramış onu farketti ve hemen teli kapattı ve babasını arayıp (ağzını eğri büğrü yapıp sözde nazlı bir sesle) aşkımmmmmmm kusura bakmaaaa arkadaşla konuşuyordum yeni farkettim diye yüksek sesle konuştuğunu duyunca şook olduk hele ev arkadaşımın suratındaki o hali hiç unutamıyorum nasıl toparladı anlatamam.. yok kızlarla biz aşkımlı canımlı cicimli konuşuyoruz kusura bakma babacımda falanda filanda cartta curtta..

ogün bütün gün bu patavatsızlığa gülmüştük :1::1::1::1::1::1:

haha sizinkide iyiymiş:9: ama varya benim telle ilgili şeyleri çok sersem yapıyorum sanırım bi keresinde de kuzenim saat gece yarısı beni aramış bende sevgilimden tel bekliyorum odur diye bitanemmmmmmmmm diye edalı cilveli bir sesle açtım teli
kız farketmemiş gene ALLAHtan da konuya girdi alo efendim falan dedim sandı heralde:9::9:
ama ben bi afalladım varya böyle oldu surat:53:
bir defasında da annem bana dedi ki babanı arasana gelirsen şunu bunu getirsin eve dedi bende tamam dedim
aramaya koyuldum bi baktım sevgilimi arıyorum son anda farkettim tabi:52:

Babası vefat eden bir komşumuza "ay çok üzüldüm,başınız sağolsun diyeceğime ay çok üzüldüm geçmiş olsun demiştim :9:

Back
X