Komik bulabilirsiniz fakat endişemi paylaşmak istiyorum.

mervelimiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
11
9
1
Birkaç gün önce sevgilimle sürtünme yoluyla seviştik. İkimizde de iç çamaşırı vardı, benim çamaşırım dantelliydi. Sevgilim ben onun üstündeyken boşaldı. O anın verdiği sıcaklıkla neyin nasıl olduğunu tam olarak anlayamadım. İnternette bu şekilde de hamile kalınabileceğine dair şeyler okudum. Sizce bir şey olmuş mudur çok tedirginim.

Dantelli çamaşıra boşalınca ikiz ihtimali daha güçlü oluyor. Bir avazda kurtulursun tatlım, ne güzel olur 😍 ben de işte 2 aydır uğraşıyorum içime boşalıyor eşim, bacaklarım havada, bel altında yastık, 20 dakika yatıyorum henüz bir şey yok. Bu ay ben de dantelli çamaşırla üste boşalma deneyeceğim 👍🏻

İnsanları yargılamayı sevmem cinselliğin tabu olmasına karşıyım o da ayrı ama bu tarz konular cidden sinir bozucu
Dantelli çamaşır giyip sevişmeye git. Her şeyi yaşa sadece penis vajinaya 3 cm daha girmiyor diye bakire Say kendini. Gerçi zar diktirme parası cepte kalmış oluyor😏
Neyse konuya gelecek olursak dantelli çamaşırı içeri spermin sızma şansının fazla olmasından dolayı belirttiniz muhtemelen sperm vajinaya ulaşmış ordan sağlıklı kalıp tüplere kadar gitmişse hamile kalabilirsiniz ama bu çok çok düşük bir ihtimal

İnsanları yargılamayı sevmem cinselliğin tabu olmasına karşıyım o da ayrı ama bu tarz konular cidden sinir bozucu
Dantelli çamaşır giyip sevişmeye git. Her şeyi yaşa sadece penis vajinaya 3 cm daha girmiyor diye bakire Say kendini. Gerçi zar diktirme parası cepte kalmış oluyor😏
Neyse konuya gelecek olursak dantelli çamaşırı içeri spermin sızma şansının fazla olmasından dolayı belirttiniz muhtemelen sperm vajinaya ulaşmış ordan sağlıklı kalıp tüplere kadar gitmişse hamile kalabilirsiniz ama bu çok çok düşük bir ihtimal
bakirelik mühim değil inan ki. olsam da olmasam da benim için bir önemi yok. karşımdaki insan da beni bir zar için sevecekse sevgisi ona kalsın, istemem.

fikrini benimle paylaşıp içimi rahatlattığın için de teşekkürler.

👏👏👏 Aklımdakileri yazmışsınız

Back
X