Merhaba arkadaşlar. Yıllarca tüylerle ve batıklarla uğraşmış bıkma aşamasına gelmiş lazere başlamakta sürekli kararsız kalmış ve herkesın farklı birşey soylemesınden dolayı bir türlü cesaret edememiş bir insan olarak sonunda arkadasımla beraber mart ayında lazere başladık. Kızılay tıp merkezinde gidiyoruz ve alexandrite aleti kullanılıyor. Sızlerle bizzat tecrübelerimi paylasmak istiyorum. Biz gittiğimizde kampanya vardı ve komple vücut 4 seans paketi aldık bize yetecegı soylendi. Suan 3.seansı bitirdık genitalde ve bıkini bolgesı yanındakı batıklarda cok etkılı oldu lekeler hemen gitti. Sıze hayalı birsey sunulmuyor ust bacakta ve ınce tuylerde cok etkılı olmayacagı bıkını ve alt bacak kadar etkılı olmayacagı soylenıyor. 3.seansa gıderken ince tüylerde bir artış oluyor fakat bu normalmıs cunku uyuyan tüyler uyanıyor bu seanstan sonra farkı goruceksınız dendı dokuldukten sonrada sonucu yazarım. Sorularınız varsa cevaplayabılırım yaptırdıktan sonra keske kulaktan dolma seylere kanmayıp coktan yaptrsaydım dedım yaptırdıgınız yer cok onemlı derecenın dgru ayarlanması yanık leke olmaması ıcın. Sevgılerle