- Emoji Skoru
- 522
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Cydaegemen
Hayir seroz kist iyi huylu. Ikinci kist icin mr tekrar cektirin size ne onerdilerKanserim yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir seroz kist iyi huylu. Ikinci kist icin mr tekrar cektirin size ne onerdilerKanserim yani
Ben seröz ü kötü biliyorum emin misiniz?bu arada çok sordum yardımınız için teşekkürlerHayir seroz kist iyi huylu. Ikinci kist icin mr tekrar cektirin size ne onerdiler
Evet ikincisini anlayamadılar tam tanı ancak ameliyat olunca sanırımBen seröz ü kötü biliyorum emin misiniz?bu arada çok sordum yardımınız için teşekkürler
Her seröz kotu deglBen seröz ü kötü biliyorum emin misiniz?bu arada çok sordum yardımınız için teşekkürler
Yok artık ameliyat kesin açıp çıkarmaları lazım :) bende çok bıktım çünküMuhtemelen 6 ay sonra kontrol demislerdir
Bu hafta ameliyat olacağım.doç Dr um çok iyi.rahimden de baktı kötü kitle ye benzemiyor çoğu tüplerden oluşan apse olabilir dedi.bilmiyorum artık ne çıkacakneye karar verdiniz tekrar dr a gittiniz mi
kötü bişey değilBu hafta ameliyat olacağım.doç Dr um çok iyi.rahimden de baktı kötü kitle ye benzemiyor çoğu tüplerden oluşan apse olabilir dedi.bilmiyorum artık ne çıkacak
İnşkötü bişey değil![]()
MerhabaBu hafta ameliyat olacağım.doç Dr um çok iyi.rahimden de baktı kötü kitle ye benzemiyor çoğu tüplerden oluşan apse olabilir dedi.bilmiyorum artık ne çıkacak