Çok şık duruyorlar canım çok beğendim ben ilk defa görüyorum.
sanırım bizden başka beğenen de yok
Yoo, ben de beğendim (hele eflatuna resmen hasta oldum), ama kullanan var mı diye sorunca ilk postda siz sesimi çıkartmadım
Sanki 1.5-2 sene önce buna benzer bir topik vardı diye hatırlıyorum, ama tezgah arası mıydı, tezgah mıydı ondan çok emin değilim. Eski konulara baktınız mı hiç?
geçen yıl bunu Denizlide yapan bir firma olduğunu öğrenmiştim hatta mobilya kapakları üzerine dahi yapıyorlardı ben düşünmüştüm ama yaptırmadım sanki modası çabuk geçivekmiş gibi geldi
ben bizim mobilyacıya bir sorayım nasıl bir şey kullanışlımı bakalım ona göre sana yazarım.benim mobilyacı buranın en iyi ve en çok iş yapan mobilyacısı Aşır Mobilya ben aklıma ne gelirse ona soruyorum sürekli ev ve dekorasyonla uğraştığı için bu konularda çok bilgili.bende Denizliye yakın oturuyorum 2 haftalık süre çok değil bence çok makul bir süre.ben yine diyorum ki onula bununla uğraşma yaptır çimstone kullan yıllarca :)))
resimler aşağıda.. bana ilginç geldi.. kullanan var mı acaba?
Eki Görüntüle 656385 Eki Görüntüle 656386 Eki Görüntüle 656387
internetten araştırdığım kadarıyla temizliği kolay ve hijyenik kullanım açısından..cok sık duruyor ama temızlenmesı nasıl sonucta mutfak bu kullanan bırısı yorum yapsa keske
kardelenk sen yaptırmışsın canım kaça yaptırdın sorması ayıp.çok güzel olmuş mutfağına baktım.güle güle kullan ...
ben yaptırdım.çooooooooook harika oldu.denizli de yaptırdım.kompozit cam de google çıkar.aymina cama yaptırdım.kesinlikle tavsiye ederim.temizliği çok kolay ve görüntü olarak muhteşem.resim eklerim inşallah.yalnız çoğu yerde yapılıyor ama cam üzerine çizim yapıyorlar.benim yptırdığımı sadece denizlideki yapıyor temperli cam olarak.diğerleri cama desen çiziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?