Mutfak Dekorasyonu kompozit cam tezgah arası

sanırım bizden başka beğenen de yok

Yoo, ben de beğendim (hele eflatuna resmen hasta oldum), ama kullanan var mı diye sorunca ilk postda siz sesimi çıkartmadım

Sanki 1.5-2 sene önce buna benzer bir topik vardı diye hatırlıyorum, ama tezgah arası mıydı, tezgah mıydı ondan çok emin değilim. Eski konulara baktınız mı hiç?

evet sonrada gordum sena hanim... duz lamine camlarla ilgili vardi. Genel kani hijyenik ve sık oldugu. Tezgah arasini en sona biraktim... ama sanirim bunlardan yaptiricam

geçen yıl bunu Denizlide yapan bir firma olduğunu öğrenmiştim hatta mobilya kapakları üzerine dahi yapıyorlardı ben düşünmüştüm ama yaptırmadım sanki modası çabuk geçivekmiş gibi geldi

evet ben de denizlide bulabildim ancak. başka da bulamadım. biraz daha sadesini yaptırırım diye düşündüm. sonuçta herşeyin modası geçiyor veya sıkılıyoruz zaten bir süre sonra. bu kaçınılmaz. ama 2 haftada ancak gönderiyorlar bu kafama takıldı süre çok uzun.

ben bizim mobilyacıya bir sorayım nasıl bir şey kullanışlımı bakalım ona göre sana yazarım.benim mobilyacı buranın en iyi ve en çok iş yapan mobilyacısı Aşır Mobilya ben aklıma ne gelirse ona soruyorum sürekli ev ve dekorasyonla uğraştığı için bu konularda çok bilgili.bende Denizliye yakın oturuyorum 2 haftalık süre çok değil bence çok makul bir süre.ben yine diyorum ki onula bununla uğraşma yaptır çimstone kullan yıllarca :)))

Aslinda cok sevinirim sorabilirsen.. bir de duz renkli lamine camlar var. Onlar cok ekonomik ve bulunabilir. Cimstone cok pahaliya gelecek bana.. zaten son dakka tezgahta cimstone karar erdim...

kardelenk sen yaptırmışsın canım kaça yaptırdın sorması ayıp.çok güzel olmuş mutfağına baktım.güle güle kullan ...

ben yaptırdım.çooooooooook harika oldu.denizli de yaptırdım.kompozit cam de google çıkar.aymina cama yaptırdım.kesinlikle tavsiye ederim.temizliği çok kolay ve görüntü olarak muhteşem.resim eklerim inşallah.yalnız çoğu yerde yapılıyor ama cam üzerine çizim yapıyorlar.benim yptırdığımı sadece denizlideki yapıyor temperli cam olarak.diğerleri cama desen çiziyor.

cevabın için teşekkür ederim canım iyi günlerde kullan inşallah.resim eklersen memnun olurum çünkü işçilikte çok önemli birde ne kadara yaptırdın bilgi verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…